2 dina 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16 ″)

  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)
  • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)

2 dina 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16 ″)

16 inci, Rotasikeun Vertical, rotasi horisontal, kadali jarak jauh, waktosna, setélan 3 laju, 3 modeu angin, modeu wengi, modeu bobo, modeu alam, desain unik, bodas atanapi hideung


  • Modél: DF-EF16921
  • Ukuran produk (mm): Ngadeg kipas: 453 * 417 * 1360
  • Laju hawa (m / s): ≥4
  • Maksimum fluks (m³ / h): ≥3600
  • Tingkat bising (dB): ≤55
  • Wattage (W): 65
  • NW / GW sareng kotak kado (kg): 8.6 / 10.7
  • Ukuran kotak kado (mm): 685 * 290 * 460
  • 1 * 20GP / 1 * 40GP / 1 * 40HQ (pcs): 310/640/718
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    3 Tenang, Énergi Cekap Énergi sareng 3 rupa modél- ngamungkinkeun kipas alas anu nangtung gratis pikeun nyayogikeun angin ngahiliwir di jero kantor bumi atanapi bumi. Cocog pikeun pangkeng, ruang tamu, atanapi caket méja anjeun. Rendah, sedeng, sareng laju anu saé ngajantenkeun kipas ieu cocog ogé sapanjang sakumna.
    169211
    Jangkungna Laras & Kepala Dengdekkeun - masihan anjeun kamampuan pikeun ngarahkeun hawa pendinginan anu bener dimana anjeun peryogi. Ngadeg kipas atanapi titincakan, nyaluyukeun tabung ngarobih jangkungna kipas bari sirah anu miring-gancang ngamungkinkeun anjeun ngunjukkeun hawa nuju ka lantai, siling, atanapi dimana waé.
    169212
    Oscillation nyebar - ngagambarkeun tindakan sirah kipas anu pindah ti sisi ka sisi pikeun niup hawa sapanjang hiji daérah anu ageung. Osilasi 360 ° ngamungkinkeun kipas pikeun masihan ventilasi pikeun daérah anu lega. Hal ieu ngajantenkeun kipas anu saé pikeun kalolobaan kamar.
    169213
    Wireless Remote & Terpasang di Timer - jng kipas ieu pilihan anu idéal tibatan kipas sanés. Kontrol jauh anu dirancang sacara ergonomis ngamungkinkeun anjeun pikeun ngadalikeun laju kipas, otomatis, kakuatan ti kajauhan. Nalika timer diwangun tiasa diprogram kanggo dihurungkeun atanapi nutup kipas otomatis sacara otomatis saatos 1 dugi ka 8 jam.
    169214
    Majelis Tanpa Perangkat Sederhana - hartosna anjeun bakal gaduh kipas dirakit dina waktos henteu. Kantun tuturkeun petunjuk anu kalebet ngumpul gunung dasar pikeun pipa penyambungan, bilah kipas sareng panggangan sareng anjeun parantos réngsé.
    169215
    16 kipas 360 kipas nangtung
    Kontrol gampang nganggo panggunaan anu jauh dimaénkeun sareng kontrol jarak jauh
    Manual -8 ° ~ 90 ° osilasi nangtung-béda ti kalolobaan peminat di pasar, sirah sacara manual tiasa angkat kalayan 90 derajat.
    60 °, 90 °, 180 °, 360 ° sudut osilasi horisontal otomatis, langkung seueur pilihan ngan ukur pikeun anjeun-bénten ti kalolobaan peminat di pasar, anu ngan ukur tiasa nyandak rotasi 90 derajat, urang tiasa ngalakukeun 360 derajat, pikeun nyumponan rupa-rupa anjeun syaratna.
    1-2-4-8 jam waktos sareng waktos sareng waktos di fungsina- anjeun tiasa ngareset pusat puteran dina jarak anu panjang sareng kadali jauh.
    Tampilan LED, elegan sareng fashion - ramah kalayan kontrol jarak jauh
    3 kecepatan angin & modeu angin, mikaresep kagancangan gancang sababaraha-hawa sareng modeu pikeun sababaraha syarat.
    Gampang ngumpul, henteu aya alat anu diperyogikeun
    Kacepetan low ku angin anu lumayan sareng lemes (35dB) -gunakeun pikeun wengi dianggo
    2 di 1: kipas nangtung & tabung kipas anu tiasa dicabut, tiasa dianggo salaku kipas nangtung atanapi kipas méja.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model DF-EF16921
    Ukuran produk (mm) Ngadeg kipas: 453 * 417 * 1360
    Laju hawa (m / s) 4
    Maksimal fluks (m³/ h) 3600
    Tingkat bising (dB) 55
    Wattage (W) 65
    NW / GW sareng kotak kado (kg) 8.6 / 10.7
    Ukuran kotak kado (mm) 685 * 290 * 460
    1 * 20GP / 1 * 40GP / 1 * 40HQ (PCS) 310/640/718
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • 360 STAND FAN DF-EF16912 (16”) Black

      360 STAND FAN DF-EF16912 (16 ”) Hideung

      * Fungsi 90 ° nangtung osilasi béda-béda ...
    • DF-EF0818B (8″)  Table Air Circulator Fan, 360°Oscillation

      DF-EF0818B (8 ″) Méja hawa circuit Circuit ...

      * Fungsi 1. 3 setelan kipas laju pikeun nyaluyukeun hawa ...
    • Pedestal Whole Room Air Circulator Fan, Detachable Grill, Slim Design DF-EF1060T

      Anu Mapah Lampu Panyawat Air Anu Ngaganggu, Detacha ...

      * Fungsi 1. Desain unik nawarkeun maksimal wi ...
    • DF-AT0313F(44”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display

      DF-AT0313F (44 ”) Menara Menara, Anu Dipasang, Anion ...

      * Fungsi 1.Kurang tina kipas menara Angin nyaéta ...