2KW Home Heater PTC Keramik PTC, Panas Palamar kamar sareng 2 Setélan Panas, Thermostat Laras, Fungsi Penyejuk, Bodas / Hideung, 220V DF-HT3810P

  • 2KW Home Ceramic  PTC  Fan Heater, Whole room Heater With 2 Heat Settings, Adjustable Thermostat , Cooling function, White/Black,220V  DF-HT3810P
  • 2KW Home Ceramic  PTC  Fan Heater, Whole room Heater With 2 Heat Settings, Adjustable Thermostat , Cooling function, White/Black,220V  DF-HT3810P
  • 2KW Home Ceramic  PTC  Fan Heater, Whole room Heater With 2 Heat Settings, Adjustable Thermostat , Cooling function, White/Black,220V  DF-HT3810P
  • 2KW Home Ceramic  PTC  Fan Heater, Whole room Heater With 2 Heat Settings, Adjustable Thermostat , Cooling function, White/Black,220V  DF-HT3810P

2KW Home Heater PTC Keramik PTC, Panas Palamar kamar sareng 2 Setélan Panas, Thermostat Laras, Fungsi Penyejuk, Bodas / Hideung, 220V DF-HT3810P

Ieu mangrupikeun produk béntang kami DF-HT3810P (Dua warna: bodas sareng hideung) anu ngagaduhan penghargaan desain IF taun 2017. Panginten anjeun henteu terang pisan ngeunaan panghargaan IF. Abdi hoyong ngenalkeun anjeun pangajén ieu. Award Design iF, disingkat "iF", diadegkeun dina taun 1953. Penghargaan diayakeun sacara rutin unggal taun ku agénsi desain industri pangkolotna di Jerman, dina iF Industrie Forum Design. Forum Desain Internasional IF di Jerman milih penghargaan desain iF unggal taun. Éta dipikanyaho di sakuliah dunya kanggo "pangajén, mandiri sareng terpercaya" konsép pangajén, sareng tujuan pikeun ngumpulkeun kasadaran masarakat kana desain. Desain DF-HT3810P urang kéngingkeun IF Design Award di 2017, anu mangrupikeun jaminan desain produk urang.


  • Wattage (220V-240V ~) / W: 1000/2000
  • Daya listrik katingali panjang (m): 1.6
  • Ukuran produk (mm): 210 * 210 * 688
  • Ukuran kotak kado (mm): 245 * 245 * 735
  • Ukuran kotak karton (mm): 510/258/753
  • Unit / ctn: 2
  • NW & G.W / ctn: 9.1 / 12.15
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 570/1188/1320
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi
    Ieu mangrupikeun produk béntang kami DF-HT3810P (Dua warna: bodas sareng hideung) anu ngagaduhan penghargaan desain IF taun 2017. Panginten anjeun henteu terang pisan ngeunaan panghargaan IF. Abdi hoyong ngenalkeun anjeun pangajén ieu. Award Design iF, disingkat "iF", diadegkeun dina taun 1953. Penghargaan diayakeun sacara rutin unggal taun ku agénsi desain industri pangkolotna di Jerman, dina iF Industrie Forum Design. Forum Desain Internasional IF di Jerman milih penghargaan desain iF unggal taun. Éta dipikanyaho di sakuliah dunya kanggo "pangajén, mandiri sareng terpercaya" konsép pangajén, sareng tujuan pikeun ngumpulkeun kasadaran masarakat kana desain. Desain DF-HT3810P urang kéngingkeun IF Design Award di 2017, anu mangrupikeun jaminan desain produk urang.
    Kajaba desain anu hadé, produk kami ngagaduhan fungsi anu saé sareng anu dipikiran.
    (1) Kipas sareng manaskeun idéal kedah gampang ngalih ka mana waé ruangan di bumi éta diperyogikeun, tambahkeun halus tina méwah sareng gaya ka bumi anjeun, sareng nyayogikeun solusi inovatif pikeun sadaya pamanasan sareng pendinginan anjeun, nyiptakeun Suasana ambient anu anget sareng asik kalayan tampil cocog sapertos henteu usik siga lampu saklar.
    Dilengkepan tampilan LED termostat digital sareng fungsi ayun, kipas 2-in-1 anu langkung cooler sareng kipas menara pemanangan ngabantosan anjeun ngahontal suhu sampurna iraha waé taun.
    (2) Dina usum panas, alat ieu gunana ningkatkeun aliran udara pikeun hawa tiis. Pindah ka modeu kipas nganggo hiji sentuhan, pilih fungsi ayun sareng Fan cooling & Pemanasan Menara bakal muterkeun sareng dianggo kalayan kondisioner hawa anjeun pikeun ngiderkeun hawa tiis di sekitar kamar langkung gancang sareng langkung gancang.
    (3) Diwangun ku motor DC, termostat digital ngajaga suhu anu anjeun pikahoyong (Dua pilihan listrik: 1000 / 2000W sareng setting Suhu: 15-35 ℃), tanpa nyiptakeun sora anu superfluous atanapi boroskeun énergi, sét waktosna 12 jam pikeun kontinyu kontrol suhu sanajan henteu ka bumi. Pikeun manaskeun anu gerak sareng anjeun, unit ieu tiasa diangkut kalayan gampang nganggo gagang anu fleksibel.
    (4) Fan Pemanasan & Panas Pemanasan ngagunakeun sapertilu tina kakuatan anu manaskeun anu sarimbag, sahingga langkung ramah lingkungan, langkung mirah dijalankeun sareng langkung tenang. Pikeun katenangan anu énggal, menara ieu hadir kalayan saringan pamrédoran lebu, janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan nasties dina hawa sareng nikmati hawa anu bébas dina lebar sadaya taun.
    Pemanasan 1.Rapid: Anggo unsur pemanasan keramik PTC canggih, efisiensi konversi énérgi dugi ka 99%, unsur pemanasan keramik nyayogikeun pemanasan anu langkung gancang sareng langkung saé tibatan pamanas tradisional. Ngan hurungkeun sareng anjeun tiasa nikmati kahirupan anu saé dina jarak 25mins, anu aya dina pamanasan ogé langkung ageung tibatan manaskeun tradisional.
    2.Multiple Security Protection : Dirancang switch tip-over sareng sekering suhu di jero , anu sacara efektif bisa nyingkahan kobong atanapi seuneu atanapi kacilakaan kaamanan sanésna.
    3. Setélan Power & Oscillation : Dirancang kalayan mode pemanasan tinggi 2000W, modeu pemanasan rendah 1000W sareng modeu kipas angin. Anjeun tiasa milih hawa anu saé (tina 15 ℃ ka 35 ℃) sareng jamna (tina 1-12h) sakumaha anu anjeun peryogikeun. Cocog kanggo usum panas sareng usum tiis. Ayun 80 ° ngamungkinkeun produk pikeun panas hawa sakurilingna dina sudut anu cocog.
    4.Low Noise sareng Portable: Panaskeun kamar sadayana nganggo elemen pemanasan keramik PTC, bising anu rendah di 37 dB moal ngaganggu bobo anjeun, maca, damel sareng sapanéhna. Panas Pemanas cocog pikeun dianggo di kantor, ruang tamu, sareng ruangan kuliah. Henteu kanggo dianggo di kamar mandi, daérah kamar, atanapi kamar-kalembaban anu luhur.
    5. Long service Life: Bahan PTC awét, kaséhatan sareng perlindungan lingkungan tanpa beungkeutan lem, fenomena oksidasi henteu aya, jasa hirup manaskeun rohangan dugi ka 6000 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wattage (220V-240V ~) / W 1000/2000
    Daya listrik katingali panjang (m) 1.6
    Ukuran produk (mm) 210 * 210 * 688
    Ukuran kotak kado (mm) 245 * 245 * 735
    Ukuran kotak karton (mm) 510/258/753
    Unit / ctn 2
    NW & G.W / ctn 9.1 / 12.15
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 570/1188/1320

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Touch control Space heater, fan function heater, PTC Ceramic body sensor Heater DF-HT5366P with Overheat Protection & Tip-Over Protection

      Pemanas Rampa Pemanas Spasi, pemanas fungsi kipas ...

      * Fungsi Pemanas 1.Space: Heater Keramik nyaéta ...
    • Mica Heater DF-HT3602N

      Pemanas Mica DF-HT3602N

      * Fungsi Panas Mica Ieu Micath anu elegan ...
    • Mini Heater DF-HT5929P

      Pemanas Mini DF-HT5929P

      * Fungsi 1.Mini Electronic tombol control Cera ...
    • Bathroom Heater DF-HT5111P

      Panas Kamar DF-HT5111P

      * Fungsikeun Tetep kamar anjeun haneut sareng cozy with thi ...