360 STAND FAN DF-EF16913 (16 ”) Hideung

  • 360 STAND FAN DF-EF16913 (16”) Black
  • 360 STAND FAN DF-EF16913 (16”) Black
  • 360 STAND FAN DF-EF16913 (16”) Black

360 STAND FAN DF-EF16913 (16 ”) Hideung

16 inci, Puteran Vertikal, rotasi horisontal, kadali jarak jauh, waktosna, setélan 3 laju, 3 modeu angin, modeu wengi, modeu bobo, modeu alam, desain unik, bodas atanapi hideung


  • Modél: DF-EF16913
  • Ukuran produk (mm): 453 * 414 * 1400
  • Laju hawa (m / s): ≥4
  • Maksimum fluks (m³ / h): ≥3600
  • Tingkat bising (dB): ≤55
  • Wattage (W): 65
  • NW / GW sareng kotak kado (kg): 8.6 / 10.7
  • Ukuran kotak kado (mm): 710 * 290 * 460
  • 1 * 20GP / 1 * 40GP / 1 * 40HQ (pcs): 310/640/718
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    90 ° osilasi nangtung-béda ti kalolobaan peminat di pasar, sirah sacara manual tiasa angkat kalayan 90 derajat.
    Fan Pedagang 40cm ieu dirancang pikeun masihan anjeun angin ngaharepkeun salami dinten usum panas anu lami. Kalayan gerakan sirah anu unik, 3 pilihan kecepatan sareng 3 modél angin, éta cocog pikeun kaperluan pendinginan anjeun, kipas ieu nawarkeun anjeun sababaraha pilihan pikeun tetep seger sareng tiis dina usum panas. Periluan 360 ° na ogé ngajamin hawa dibagi sacara rata, sedengkeun fungsi gerakan sirah anu unik masihan anjeun kamampuan pikeun milih nangtung atanapi horisontal.
    169101169102
    Timer & Jauh Jauh
    Pikeun jalma anu hirup gaya hirup anu sibuk, kipas nangtung ieu dipasang ku sababaraha 8 jam jam anu gunana sareng ogé ngagaduhan kadali jauh sahingga anjeun tiasa ngaluyukeun aliran udara tina dipan anjeun! Kompak sareng dibabawa, éta cocog kana rohangan naon waé.
    16913
    60 °, 90 °, 180 °, osilasi horisontal 360 °-béda ti kalolobaan peminat di pasar, anu ngan ukur tiasa nyandak rotasi 90 derajat, urang tiasa ngalakukeun 360 derajat, pikeun nyumponan rupa-rupa kaperluan anjeun.
    Wayah 1.2.4.8 - anjeun tiasa ngareset pusat rotasi dina jarak jauh sareng kadali jauh.
    Tampilan LED, nganggo kadali jauh - pamakean anu ramah sareng kadali jarak jauh
    3 kecepatan & modeu angin, kéngingkeun hawa sareng modeu hawa anu pikaresepeun pikeun sababaraha syarat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model DF-EF16913
    Ukuran produk (mm) 453 * 414 * 1400
    Laju hawa (m / s) 4
    Maksimal fluks (m³/ h) 3600
    Tingkat bising (dB) 55
    Wattage (W) 65
    NW / GW sareng kotak kado (kg) 8.6 / 10.7
    Ukuran kotak kado (mm) 710 * 290 * 460
    1 * 20GP / 1 * 40GP / 1 * 40HQ (PCS) 310/640/718
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Air Circulator with Heating Function, Strong Wind with Remote Control DF-EF1031A

      Ékspérasi Udara sareng Fungsi Pemanas, Wi-Fi Kuat ...

      * Fungsi 80 ° horizontal osilasi automatica ...
    • Table Whole Room Air Circulator Fan, with Heating Function(1500W), Timer & Oscillation White DF-EF1050AG1

      Méja Sakabeh Fan Panyawat Udara Kamar, sareng Heati ...

      * Fungsi LED dispay, panel kontrol touch, elegan ...
    • Table Whole Room Air Circulator Fan, with Heating Function(1500W), Timer & Oscillation Black DF-EF1050AG1

      Méja Sakabeh Fan Panyawat Udara Kamar, sareng Heati ...

      * Fungsi LED dispay, panel kontrol touch, elegan ...
    • DF-EF0516D mini rechargeable fan; folding design; USB connection; low voice; easy to carry; desk table fan

      DF-EF0516D mini kipas anu tiasa diisi deui; tilepan desig ...

      * Fungsi 1.Fancang desain, gampang dibawa: thi ...