Air Washer-Humidifier & Purifier DF-HU29100

  • Air Washer-Humidifier & Purifier   DF-HU29100
  • Air Washer-Humidifier & Purifier   DF-HU29100
  • Air Washer-Humidifier & Purifier   DF-HU29100
  • Air Washer-Humidifier & Purifier   DF-HU29100

Air Washer-Humidifier & Purifier DF-HU29100


  • Tegangan (V): 220-240 ~ / 50Hz
  • Wattage: 15W
  • Kamampuhan hinaan: 350ml / h (Max)
  • Kapasitas Cai: 4L
  • Timer: 1-12h
  • Bising: ≤32dB
  • Ukuran (mm): ≤32dB
  • Ukuran GB (mm): 430 * 270 * 475
  • Ukuran karton (mm): 556 * 442 * 492 / 2PCS
  • NW / GW (kg): 5.8 / 14.3
  • Ukuran kamar (m²): 40-50
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 460/968/1100
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    - Ngagabungkeun tiis & flu- Nalika datang ka bumi anjeun dina usum tiris sareng flu, kualitas hawa jeroeun anjeun kedah janten prioritas anu luhur. Tingkat kalembaban plummet salami bulan usum, nyiptakeun kaayaan perdana pikeun tiis atanapi flu ngembangkeun. Ngagabungkeun usum tiris sareng flu sareng Airwasher.
    - Ngaleungitkeun Kulit Kering: Airwasher mangrupikeun solusi kulit garing pikeun unggal usum. Nalika Airwasher menghidrat kulit anjeun, éta ogé nyiptakeun hawa jero ruangan anu mangrupikeun lega tina polutan lingkungan anu parah. Ngaleungitkeun kulit garing ku nambihan Airwasher kana rutin penjagaan kulit anjeun.
    - Bumi Laras: Pilihan kalembaban anu tiasa dilebetkeun- Haturan / Mid / Low, sareng setélan humidify laras: 30% -70% sareng CO (humidifying tetep) .you tiasa milih modeu anu paling santai di karsa anjeun. Éta otomatis sayaga nalika kalembaban kamar ngahontal nilai anu ditangtukeun, sareng otomatis pulih deui nalika turun asor.
    - Humidifying and Purifying: Airwasher mangrupikeun saringan panyapisan évaporatif sareng panyaring hawa anu sanésna teu séhat, sadayana dina hiji unit beurat ringan. Cai siklus sareng évaporatif ngabantosan hawa anu beresih sareng bersih. Unit kasebut ogé dilengkepan sareng hi efisien filter karbon, anu tiasa ngabantosan nyerep kotor sareng ngabahayakeun, sareng nyegah partikel anu diaméter ≥1mm, atanapi bulu sareng rambut.
    - Halimun-kurang lembab sareng teu aya noda cai anu tinggaleun, sareng teu hariwang ngeunaan bubuk bodas.
    - Biaya sacara efektif- Sareng disk 20pcs salami panjang, salamina dianggo, henteu kedah sering ngarobih filter.
    - motor 15W DC kalayan operasi sepi, moal aya rame, hadé pikeun perawatan orok, sareng mastikeun lingkungan sepi pikeun saré.
    - Timer: setting jam 1-12 jam, otomatis pareum waktos waktos parantos réngsé, ulah nyimpangkeun sareng nyalametkeun tanaga. Tank 4L ngamungkinkeun pikeun ngerjakeun 15-16 jam dina rohangan 40-50 m².
    - Modeu saré: Noise kurang ti 32dB sareng lampu dina modeu bobo, anjeun tiasa nikmati wengi anu sepi sareng teu énténg.
    - Kasalametan anu terpercaya: Alarm sareng otomatis pareum pikeun kakurangan cai; Eureun-lirén nalika angkat tanki sacara acak.
    - cartridge demineralisasi éfisiénas High pikeun ngaluarkeun mineral tina cai (opsional);
    - Saran - Sertifikasi: CB, CE, GS, garansi kaamanan salami 12 sasih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tegangan (V)  220-240 ~ / 50Hz
    Taksi 15W
    Kamampuh hinaan 250ml / h (Max)
    Kapasitas Cai 4L
    Timer 1-12h;
    Ribut ≤32dB
    Ukuran (mm) 380 * 215 * 391
    Ukuran GB (mm) 430 * 270 * 475
    Ukuran karton (mm) 556 * 442 * 492 / 2PCS
    NW / GW (kg) 5.8 / 14.3
    Ukuran kamar (m²) 40-50
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 460/968/1100
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui