DF-AF1201C Ngora Pribadi Guy cooler Air

  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler
  • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler

DF-AF1201C Ngora Pribadi Guy cooler Air

Pribadi Seueur Udara Digital sareng Kontrol Jauh, Desain Kompak, Osilasi Otomatis, Tangki 3, Timer 8-Jam, Bodas


  • Kapasitas tangki (L): 3
  • Kecepatan angin (m / s): 6
  • Aliran hawa (m3 / h): ≈300
  • Tingkat bising (dB): ≤45
  • Ukuran produk (mm): 221 * 227 * 595
  • NW (kg): 3,7
  • Ukuran karton (mm): 340 * 310 * 725
  • GW (kg): 4,5
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 575/1183/1376
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi

    »» Janten hawa sareng diri anjeun keren kalayan ieu 3 di 1 cooler hawa digital, Éta ciri anu fungsi humidifier pikeun ngabersihan pangotor dina hawa, kipas pikeun niiskeun anjeun sareng langkung tiis pikeun nguap cai pikeun ngahasilkeun hawa tiis.
    »» Pendingar hawa pribadi nawiskeun 3 kecepatan kanggo anu dipikaresep anjeun. Ngan pilih kakuatan angin sampurna sakumaha anu anjeun peryogikeun sareng kipas kondisional hawa gancang-gancang nyegerkeun suhu rohangan pribadi anjeun. Aya ogé 3 modeu angin - alami / normal / bobo - anu nyayogikeun tingkat listrik anu béda pikeun santai wengi sareng tetep tiis dina dinten panas

    »» Ukuran portabel sareng énténg ngajadikeun hawa anu langkung cooler pisan gampang sareng gampang dibawa. Sampurna cocog dianggo di dapur anjeun, asrama, kantor atanapi dimana wae anu disukai

    »» Tim jam 8 anu kalebet ngamungkinkeun anjeun ngajadwalkeun siklus dingin ka panjang waktos anu pas kanggo anjeun. ngajantenkeun waktos éta pas pikeun bobo. Sadaya setelan sareng modeu ieu tiasa disaluyukeun tina kanyamanan sofa anjeun ku kadali jauh gunana.

    »» Otomatis Osilasi
    Cooler ieu ngagaduhan osilasi otomatis sareng miring manual, masihan anjeun kabébasan kanggo nyaluyukeun aliran hawa kanggo pangaruh anu langkung ageung.

    »» Kalayan kadali jauh
    »» Kalayan panel tampilan LED
    »» 3 laju angin: HI, MID, LOW
    »» Modeu angin: Alam / Biasa / Saré
    »» 1,2,4,8 jam waktos
    »» Ayun kénca-katuhu otomatis, nyaluyukeun manual pikeun turun-handap
    »» Kalayan anion pikeun ngabersihan hawa (opsional)
    »» Saringan panggung lebaran fungsina saacan panyimpen
    »» Tangki cai anu tiasa dicabut, kapasitas 3L
    »» Daya penyejuk: 45W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 3
    Angin angin (m / s) 6
    Aliran hawa (m3 / h) ≈300
    Tingkat bising (dB) ≤45
    Ukuran produk (mm) 221 * 227 * 595
    NW (kg) 3,7
    Ukuran karton (mm) 340 * 310 * 725
    GW (kg) 4,5
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (PCS) 575/1183/1376

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AF1838K Air Cooler/Whole Room Heater/Air Washer/Humidifier /PTC heater with humidifier/Temperature Display/4 speed :Hi, Mid,Low, Slient/ 4 wind mode: Natural, Normal,Sleeping, Smart/Remote Contr...

      DF-AF1838K Air Cooler / Sakabéh Ruang Panas / Udara Terpanjang ...

      * Fungsi »» Unit gabungan: sisir sampurna ...
    • DF-AF1838KH Multi Air Expert (5 in 1) /Air Cooler/Whole Room Heater/Air Washer/Humidifier /Air purifier/PTC heater with humidifier/Temperature Display/4 speed :Hi, Mid,Low, Slient/ 4 wind mode: Nat...

      DF-AF1838KH Multi Air Expert (5 dina 1) / Air Cool ...

      * Fungsi 【5 Dina 1 hawa anu langkung panas sareng manaskeun】 Ieu ...
    • DF-AT2015C Cooling Tower Fan , Tower air cooer, Remote Control, Portable, 90° Oscillating, 3 Speed Settings with Timer Function, 45W Copper Motor, for Home or Office

      DF-AT2015C Kipas Menara Ngeringkeun, cooer hawa Menara, ...

      * Fungsi »» Dilengkepan ku fungsi alarm ...
    • DF-AF2808C Portable 3-in-1 Evaporative Air Cooler with, Humidifier and Air Purifier Functions, 3 Fan Speeds with Oscillation, removable Water Tank, IMD control panel

      DF-AF2808C Portable 3-in-1 Épapan Udara Penyuangan ...

      * Fungsi Sistem Perlindungan Pompa Cai Kipas ...