DF-AF1501C Kipas Air Air Seueur pikeun Imah kalayan Kontrol Jauh, Fungsi Timer, 3 Kecepatan, 3 Setélan Angin & Oscillasi, tank cai 5,5L dicabut, cecekelan ramah pangguna

  • DF-AF1501C Portable Air Cooler Fan for Home with Remote Control ,Timer Function, 3 Speeds, 3 Wind Settings & Oscillation ,removable water tank 5.5L, User friendly handle
  • DF-AF1501C Portable Air Cooler Fan for Home with Remote Control ,Timer Function, 3 Speeds, 3 Wind Settings & Oscillation ,removable water tank 5.5L, User friendly handle
  • DF-AF1501C Portable Air Cooler Fan for Home with Remote Control ,Timer Function, 3 Speeds, 3 Wind Settings & Oscillation ,removable water tank 5.5L, User friendly handle

DF-AF1501C Kipas Air Air Seueur pikeun Imah kalayan Kontrol Jauh, Fungsi Timer, 3 Kecepatan, 3 Setélan Angin & Oscillasi, tank cai 5,5L dicabut, cecekelan ramah pangguna


  • Kapasitas tangki (L): 40
  • Kecepatan angin (m / s): 5.5
  • Aliran hawa (m3 / h): 40000
  • Tingkat bising (dB): ≤55
  • Ukuran produk (mm): 332 * 260 * 719
  • NW (kg): 3.9
  • Ukuran karton (mm): 340 * 310 * 725 GW (kg)
  • GW (kg): 6,5
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 360/750/862
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi

    1. Dua Cara Tiang Seueur
    The DF-AF1501C Épértéror Seueur sareng Fan masihan anjeun dua parabot hébat pikeun harga hiji. Pilih épék penyejatan évaporatif énérgi pikeun nambihan Uap ka hawa garing pikeun niiskeun, atanapi ngantep kipas nyemprot sorangan dina dinten beueus. Kalayan 2-in-1, anjeun ngagaduhan pilihan.
    2. Nyaring Imah Inovatif
    Kalayan fitur pikaresepeun anu gampang sapertos kadali jarak jauh, otomatis sareng tilu kipas kageulisan anu béda-béda, Evaporative Cooler ngirimkeun janji penyejukan di bumi anu éfisién.
    3. Gampang Nganggo
    Casters Gampang-glide sareng cecekelan anu saé ngajaga barang-barang anu gampang dibabawa, ku anjeun tiasa ngagunakeun éta di mana waé anu anjeun resep.
    4. Dipiceun, Pad Pencét Asih Kancing
    Pad sayang lebaran lebar-lebaran nyayogikeun permukaan permukaan maksimal pikeun nyerep cai, anu nyayogikeun penyejatan évaporatif anu éfisién. Saringan pad anu langgeng panjang najis sareng tiasa dikumbah pikeun hawa pangpanjangna di bumi anjeun.
    5. Jaringan Tampilan Fitur Smart
    Kalayan tilu kipas kecepatan sareng tilu modéran penyejukan, gampang pikeun ngarobih kanyamanan anjeun dina cuaca naon waé. Aya ogé kadali jauh anu gunana sareng sababaraha waktos sareng opat setélan dugi ka dalapan jam operasi. Kalayan és basis gélél kanggo bungkus cai anu langkung saé langkung cekap.
    6. Dipiceun, Tangki Cai Mudah
    Tangki cai 5.5L nyepeng cai cukup salami dalapan jam antara ngeusian. Tangki gampang dileungitkeun supados anjeun tiasa milah kana tilelep kanggo dieusian. Éta sistem anu hampang, tanpa ngeclak anu tetep tetep tetep langkung gampang tina kantos.

    »» Kalayan kadali jauh
    »» 3 laju angin: HI, MID, LOW
    »» Modeu angin: Alam / Biasa / Saré
    »» 1,2,4,8 jam waktos
    »» Ku nyaring madu tiasa dicasuh sareng kumbah
    »» Pompa cai ditutup sacara otomatis saatos damel waktos lami
    »» Ayun kénca-katuhu otomatis, nyaluyukeun manual pikeun turun-handap
    »» Tangki cai anu tiasa dicabut, kapasitas 5,5L
    »» Daya penyejuk: 45W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 40
    Angin angin (m / s) 5.5
    Aliran hawa (m3 / h) 40000
    Tingkat bising (dB) ≤55
    Ukuran produk (mm) 332 * 260 * 719
    NW (kg) 4.9
    Ukuran karton (mm) 340 * 310 * 725 GW (kg)
    GW (kg) 6,5
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (PCS) 360/750/862
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AF1838KH Multi Air Expert (5 in 1) /Air Cooler/Whole Room Heater/Air Washer/Humidifier /Air purifier/PTC heater with humidifier/Temperature Display/4 speed :Hi, Mid,Low, Slient/ 4 wind mode: Nat...

      DF-AF1838KH Multi Air Expert (5 dina 1) / Air Cool ...

      * Fungsi 【5 Dina 1 hawa anu langkung panas sareng manaskeun】 Ieu ...
    • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2

      DF-AF8089C hawa tiis tina hawa komérsial ...

      * Fungsi penyejuk épéktip populer di co ...
    • DF-AF2906C Turbo fan air cooler, 3 wind speed 4 wind mode, smart mode, removable water tank 7.5L, 110W Energy Consumption, ionizer, doctor aid to Kill virus, bacteria and remove bad smell

      DF-AF2906C Turbo kipas hawa hawa, 3 angin gancang 4 ...

      * Fungsi Portabel sareng dirancang pikeun rohangan leutik ...
    • DF-AF2901C Best seller air cooler, Turbo fan air cooler, 3 wind speed 3 wind mode, removable water tank 5.5L, 110W Energy Consumption

      DF-AF2901C Pangalusna hawa anu langkung alit, Turbo kipas ai ...

      * Fungsi [Rincian] Kadua tiris sareng haneut, opat se ...