DF-AF1831C 4-in-1 Air cooling System, humidifier, air purifier, ioniser, portable, 110W, Otomatis osilasi horisontal sareng nangtung, tampilan anu dipimpin gedé, tombol Aluminium, Jauh jauh

  • DF-AF1831C 4-in-1 air cooling System, humidifier, air purifier, ioniser, portable, 110W, Automatic oscillation horizontal and vertical, big led display, Aluminum button, Remote control
  • DF-AF1831C 4-in-1 air cooling System, humidifier, air purifier, ioniser, portable, 110W, Automatic oscillation horizontal and vertical, big led display, Aluminum button, Remote control

DF-AF1831C 4-in-1 Air cooling System, humidifier, air purifier, ioniser, portable, 110W, Otomatis osilasi horisontal sareng nangtung, tampilan anu dipimpin gedé, tombol Aluminium, Jauh jauh


  • Kapasitas tangki (L): 6
  • Kecepatan angin (m / s): 10
  • Aliran hawa (m3 / h): 80000
  • Tingkat bising (dB): ≤65
  • Ukuran produk (mm): 356 * 279 * 825
  • NW (kg): 7.1
  • Ukuran karton (mm): 410 * 330 * 892
  • GW (kg): 9.6
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 223/465/550
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi

    »» Seueur hawa portable sareng fungsional sareng kadali jauh sareng tampilan LED, panel kontrol LED anu ramah-pamaké ngamungkinkeun anjeun tiasa ningali naon kacepetan, modeu sareng pilihan pamilih anu anjeun pilih - sampurna di kamar tidur, ruang tamu sareng kantor salami bulan langkung panas.

    »» Édapan hawa niup kahontal ku évaporasi cai, éta ogé diahias sareng dibersihkeun pikeun ningkatkeun iklim jero ruangan.
    »» Indikator Tingkat Cai: Nyaho kumaha lengkepan atanapi kosong tina tank 6 liter nyaéta kalayan indikator tingkat cai cai anu aya di payun.
    »» Perlindungan Kakurangan Cai: Kanggo ngajagaan pompa anu langkung cooler bakal disada sinyal, nunjukkeun cai parantos ngalangkungan di tanki.
    »» Perlindungan paranti paranti: Upami kénging kagagalan listrik, éta péréner langkung saé bakal ditunakeun ka présétasi saatos nalika kakuatan disimpen deui.
    »» Panyaring Udara Dual: Partikulasi ditangkap dina panyaring bolong anu nyertakeun média pendingin pikeun hawa beresih, tiis. Ngan ngumbah sareng nganggo deui.
    »»Otomatis Osilasi: louver nangtung sareng louver horizontal tiasa osilasi sacara otomatis. Sareng louver horisontal tiasa ditutup saatos pareum unit, anu tiasa ngabuktikeun lebu kana unit.
    »» Tombol aluminium katingalina langkung saé-luhur
    »Sareng hiji jam 8 jam, ayun-ayun, 3 modeu kipas sareng kecepatan, anjeun gaduh seueur pilihan pikeun nampi tingkat kanyamanan anu sampurna. Pad penyejutan sayang madu sareng dua kotak kristal és ngajamin penyejukan anu luhur.
    »» Kalayan kontrol tombol sareng kadali jauh
    »» Kalayan panel tampilan modul LED
    »» Timing fungsina salaku 1, 2, 4, 8 H
    »» Kecepatan angin 3: HI, MID, LOW
    »» Modeu angin 3: Alam / Biasa / Saré
    »» Sistem perlindungan pompa cai
    »» Tangki cai anu tiasa dicabut, kapasitas 6L
    »» Kalayan saring madu lebur
    »» Oge otomatis pikeun louver nangtung sareng horizontal louver
    »» Santai horisontal tiasa nutup saatos mareuman unit
    »» Kalayan anion supados langkung ngabersihan lingkungan hawa (Opsional)
    »» Kalayan fungsi perlindungan kontinyu: otomatis pareumna
    terus-terusan damel 15 jam tanpa operasi naon
    »» Mémori pinter pikeun gangguan listrik anu teu kaduga: neruskeun kana setélan aslina sareng 30 detik saatos tanaga, teu aya setting manual
    »» Daya penyejuk: 110W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 6
    Angin angin (m / s) 10
    Aliran hawa (m3 / h) 80000
    Tingkat bising (dB) ≤65
    Ukuran produk (mm) 356 * 279 * 825
    NW (kg) 7.1
    Ukuran karton (mm) 410 * 330 * 892
    GW (kg) 9.6
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (PCS) 223/465/550
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AF2906C Turbo fan air cooler, 3 wind speed 4 wind mode, smart mode, removable water tank 7.5L, 110W Energy Consumption, ionizer, doctor aid to Kill virus, bacteria and remove bad smell

      DF-AF2906C Turbo kipas hawa hawa, 3 angin gancang 4 ...

      * Fungsi Portabel sareng dirancang pikeun rohangan leutik ...
    • DF-AT2028C Cooling Tower Fan , Tower air cooer, Remote Control, Portable, 90° Oscillating, 3 Speed Settings with Timer Function, 45W Copper Motor, for Home or Office, removable water tank

      DF-AT2028C Kipas Menara Ngeringkeun, cooer hawa Menara, ...

      * Fungsi »» Nguap cai tiis ngalangkungan h ...
    • DF-AF1838C Air Cooler /Air Washer/Humidifier /PTC heater with humidifier/Temperature Display/4 speed :Hi, Mid,Low, Slient/ 4 wind mode: Natural, Normal,Sleeping, Smart/Remote Control/Anion to Purif...

      DF-AF1838C Air Cooler / Washer Air / Humidifier / P ...

      * Fungsi »» MAXIMUM FRESHNESS: 3-in-1 hawa ...
    • DF-AF2830C 4-in-1 Air Cooler with Humidification and Air Cleaning Function, 65W, 7 Liter Removable Water Tank, Air-Conditioning Fan with Remote Control and LED Display, Touch control panel, inside ...

      DF-AF2830C 4-in-1 Air cooler sareng Humidificatio ...

      * Fungsi 1. Angin Angin Anggerna C ...