DF-AF2808K Portable 4-in-1 Épapan Udara Penyuangan sareng Panas PTC, Humidifier sareng Fungsi Purifier Air, 3 Fan Digali ku Osilasi, Tangki Cai anu tiasa dicabut, 2 setting panas, fungsi ECO, panel kontrol IMD

  • DF-AF2808K Portable 4-in-1 Evaporative Air Cooler with PTC Heater, Humidifier and Air Purifier Functions, 3 Fan Speeds with Oscillation, removable Water Tank, 2 heat setting, ECO function, IMD control panel
  • DF-AF2808K Portable 4-in-1 Evaporative Air Cooler with PTC Heater, Humidifier and Air Purifier Functions, 3 Fan Speeds with Oscillation, removable Water Tank, 2 heat setting, ECO function, IMD control panel
  • DF-AF2808K Portable 4-in-1 Evaporative Air Cooler with PTC Heater, Humidifier and Air Purifier Functions, 3 Fan Speeds with Oscillation, removable Water Tank, 2 heat setting, ECO function, IMD control panel
  • DF-AF2808K Portable 4-in-1 Evaporative Air Cooler with PTC Heater, Humidifier and Air Purifier Functions, 3 Fan Speeds with Oscillation, removable Water Tank, 2 heat setting, ECO function, IMD control panel
  • DF-AF2808K Portable 4-in-1 Evaporative Air Cooler with PTC Heater, Humidifier and Air Purifier Functions, 3 Fan Speeds with Oscillation, removable Water Tank, 2 heat setting, ECO function, IMD control panel

DF-AF2808K Portable 4-in-1 Épapan Udara Penyuangan sareng Panas PTC, Humidifier sareng Fungsi Purifier Air, 3 Fan Digali ku Osilasi, Tangki Cai anu tiasa dicabut, 2 setting panas, fungsi ECO, panel kontrol IMD


  • Kapasitas tangki (L): 5.5
  • Kecepatan angin (m / s): 8
  • Aliran hawa (m3 / h): 80000
  • Tingkat bising (dB): ≤55
  • Ukuran produk (mm): 250 * 330 * 704
  • NW (kg): 9.5
  • Ukuran karton (mm): 385 * 345 * 845
  • GW (kg): 12
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 346/710/850
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi
    [Rincian] Kadua tiris sareng haneut, opat musim dilarapkeun. Kawalan jauh jarak jauh 6-8, bébas dikontrol. Jam 12 jam panjang, laju angin tilu, bobo yakin. Desain roda pikeun mobilitas gampang. Kawat rarancang nyokot-up matak ngagampangkeun kawat éta. Panel kontrol IMD pikeun nyegah kancing tombol.
    [Usaha hemat sareng rame-rame] Hiji jam listrik ngan ukur 0,065 derajat, ngamimitian sepi, sayogi wengi. Layar touch-definisi luhur sacara otomatis otomatis saatos 3 menit, henteu mangaruhan sare, sareng mesinna biasana biasana.
    [Multi-fungsi] Henteu aya cai lamun kipas dianggo Tambahkeun cai nalika hawa dilebetkeun Tambahkeun cai sareng és kristal Angin tiis. Gelar listrik tiasa dianggo pikeun dua dinten pinuh.
    [Saringan] Saringan-buktina, hawa seger. Layar panyaring tinggi kanggo ngahambat lebu sareng rambut, sareng hawa langkung saé.
    [Big angin] Kaki kuat, gancang gancang., Toko hawa lega, tiis 5,5 liter tangki cai dina sapanjang kamar, henteu kedah nambihan cai sering.
    Fitur tambahan

    Indikator Filter Beresih   Unggal 100 jam, lampu indikator filter beresih bakal nyaangan, nunjukkeun waktosna pikeun ngabersihan saringan.
    Decibels saeutik  Di kakara 55 dB, éta ngoperasikeun sepi sapertos kulkas.
    Konsumsi Daya Luhur  Nganggo ukur 70-watt rendah, konsumsi listrik tetep rendah.
    Tag Ngan   Anggo mode kipas ngan ukur nalika anjeun butuh angin ngahiliwir pikeun ngiderkeun hawa ragrag anu tiis.
    Fungsi ECO  Setting tingkat 3 (22/ 29/ 36)
    Kakuatan cai tiis  70W
    Kakuatan pemanasan  2000W

    »» Kalayan kadali jauh
    »» Kalayan panel kontrol IMD
    »» Kalayan Anion pikeun ngabersihan hawa
    »» Kalayan gagangna narik, ngadorong, nyandak kanggo TANGKANG KELUAR
    »» 1,2,4,8 jam waktos
    »» Kecepatan angin 3: Tinggi / Pertengah / rendah
    »» Otomatis sareng vertikal osilasi, horisér louverscan caket saatos listrik pareum
    »» Kalayan saring madu
    »» Saringan peringatan ngabersihan saatos 100 jam ngagunakeun sistem pendinginan
    »» Tangki cai anu tiasa dicabut, kapasitas 5,5L
    »» Kalayan fungsi perlindungan pompa cai
    »» Daya penyejuk: 70W
    »» Desain ECO pikeun fungsi pemanasan: setélan 3 tingkat (ngan ukur pikeun DF-AF2808K)
    »» Daya pemanasan: 220V-240V 2000W 100-127V 1200W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 5.5
    Angin angin (m / s) 8
    Aliran hawa (m3 / h) 80000
    Tingkat bising (dB) ≤55
    Ukuran produk (mm) 250 * 330 * 704
    NW (kg) 9.5
    Ukuran GB (mm) 385 * 345 * 845
    GW (kg) 12
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (PCS) 346/710/850

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AT2025C Slim Tower air cooer, Remote Control, Portable, 90° Oscillating, 3 Speed Settings with Timer Function, 45W Copper Motor, for Home or Office

      DF-AT2025C cooer hawa Langsing, Jauh Jauh ...

      * Fungsi »» Kipas nyebarkeun hawa seger di t ...
    • DF-AF2822C  Space Air Cooler

      DF-AF2822C Spasi Air Seueur

      * Fungsi Panel LED LED Fungsi dina jero ruangan ieu ...
    • DF-AF2821C 6L Evaporative Air Cooler Portable | 3 Speeds | | Low Energy | Home or Office Use | Removable water tank| 70W

      DF-AF2821C 6L Udara Penyejuk Seueur Portable | ...

      * Fungsi »» KOMUNITAS KOMUNITAS SUPERIOR: ageung ...
    • DF-AT2501KG1 TOWER 4-in-1 Evaporative Air Cooler with PTC Heater, Humidifier and Air Purifier Functions, 3 Fan Speeds with Oscillation, 90°Oscillation, 2 heat setting, ECO function, Touch control p...

      DF-AT2501KG1 TOWER 4-in-1 Udara Penyuangan Udara ...

      * Fungsi Multaporérasi évaporatif cooler, pikeun ...