DF-AF2830C 4-in-1 Air Cooler with Humidification and Air Cleaning Function, 65W, 7 Tos Tangkal Cai Séhat, Fan Hawa Udara sareng Jauh Jauh sareng Pintu LED, Panel kontrol Toél, lebet Spésifikasi osilasi, Seueur laju 30dB

  • DF-AF2830C 4-in-1 Air Cooler with Humidification and Air Cleaning Function, 65W, 7 Liter Removable Water Tank, Air-Conditioning Fan with Remote Control and LED Display, Touch control panel, inside oscillation Specification, Silent speed 30dB
  • DF-AF2830C 4-in-1 Air Cooler with Humidification and Air Cleaning Function, 65W, 7 Liter Removable Water Tank, Air-Conditioning Fan with Remote Control and LED Display, Touch control panel, inside oscillation Specification, Silent speed 30dB
  • DF-AF2830C 4-in-1 Air Cooler with Humidification and Air Cleaning Function, 65W, 7 Liter Removable Water Tank, Air-Conditioning Fan with Remote Control and LED Display, Touch control panel, inside oscillation Specification, Silent speed 30dB

DF-AF2830C 4-in-1 Air Cooler with Humidification and Air Cleaning Function, 65W, 7 Tos Tangkal Cai Séhat, Fan Hawa Udara sareng Jauh Jauh sareng Pintu LED, Panel kontrol Toél, lebet Spésifikasi osilasi, Seueur laju 30dB

The Cooling Émbaran sareng Kipas nganggo Oscillation Angle Wide, pikeun DF-AF2830C, sudut ayun angin 100°, kanggo hawa anu normal langkung tiis, sudut ayunan angin 60°. Kipas angin panunjuk sudut lega dirancang pikeun maksimalkeun sinyalna, teu aya juru sudut kamar anjeun anu teu katutup. Ngaraoskeun angin ngahiliwir di mana waé.


  • Kapasitas tangki (L): 7
  • Kecepatan angin (m / s): 8
  • Aliran hawa (m3 / h): 60000
  • Tingkat bising (dB): ≤55
  • Ukuran produk (mm): 325 * 322 * 797
  • NW (kg): 6,5
  • Ukuran karton (mm): 375 * 375 * 855
  • GW (kg): 8.7
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 218/452/558
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi
    1. Angle Angin Angin
    Éditorasi Seueur sareng Kipas nganggo Osilasi Angle Wide, pikeun DF-AF2830C, sudut ayun angin 100 °, pikeun hawa langkung tiis, sudut ayunan angin nyaéta 60 °. Kipas angin panunjuk sudut lega dirancang pikeun maksimalkeun sinyalna, teu aya juru sudut kamar anjeun anu teu katutup. Ngaraoskeun angin ngahiliwir di mana waé.
    2 kanyamanan intuitif, Desain Alih
    Pintonan digital kalayan kadali gampang toél ngajantenkeun pilihan pikeun milih setélan kanyamanan anu sampurna. Pilih tina 4 kecepatan kipas, 4 setélan otomatis, sareng 3 setélan kanyamanan. Jauh anu kaasup hartosna anjeun henteu kedah ngantunkeun korsi anjeun.
    3 Hawa Seger
    Unit kasebut menguap cai tiis ngaliwatan saringan sayang madu tanpa peryogi ventilasi di luar jandela. Dua és és ningkatkeun pagelaran penyejukan pikeun ngaluarkeun hawa tiis sareng hawa tiis ka kamar anjeun. Saringan diwangun dina ngahapus partikel lebu sareng kokotor sateuacan diberesihkeun sareng ngaleupaskeun hawa deui.
    4. Dipiceun, Tangki Cai Mudah
    Tangki cai 7L gampang dipiceun tina penyejatan épaporatif ku kituna anjeun tiasa ngangkalan tangki ka tilelep kanggo pangeusian. Éta sistem anu hampang, tanpa ngeclak anu tetep tetep tetep langkung gampang tina kantos.
    5. Panel Lampu LED Lampu:
    Panel kontrol LED anu terang nampilkeun ikon fungsi - Kelangan, Kecepatan, Ayun, Tunda Waktos, Alam sareng seueur deui - kanggo pisibilitas anu langkung saé.
    »» Kalayan kontrol touch sareng kadali jauh
    »» 1,2,4,8 Jam waktos
    »» 4 kacepetan angin: cicingeun, Kurang, Med, Haturan
    »» Modeu angin 3: Biasa, Alam, Saré
    »» Fungsi perlindungan pompa cai
    »» Écér Inventive kanggo ditutup, ayunan kénca & ayun katuhu
    »» Saringan panggung lebaran fungsina saacan panyimpen
    »» Mémori pinter pikeun gangguan listrik anu teu kaduga: neruskeun kana setélan aslina sareng 30 detik saatos tanaga, teu aya setting manual
    »» Tangki cai anu tiasa dicabut, kapasitas 7L
    »» Kalayan panyalindungan damel lembur: otomatis dipencét saatos 15 jam 'tanpa damel operasi
    »» Daya penyejuk: 65W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 7
    Angin angin (m / s) 8
    Aliran hawa (m3 / h) 60000
    Tingkat bising (dB) ≤55
    Ukuran produk (mm) 325 * 322 * 797
    NW (kg) 6,5
    Ukuran karton (mm) 375 * 375 * 855
    GW (kg) 8.7
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (PCS) 218/452/558

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AF2822C  Space Air Cooler

      DF-AF2822C Spasi Air Seueur

      * Fungsi Panel LED LED Fungsi dina jero ruangan ieu ...
    • DF-AF2906C Turbo fan air cooler, 3 wind speed 4 wind mode, smart mode, removable water tank 7.5L, 110W Energy Consumption, ionizer, doctor aid to Kill virus, bacteria and remove bad smell

      DF-AF2906C Turbo kipas hawa hawa, 3 angin gancang 4 ...

      * Fungsi Portabel sareng dirancang pikeun rohangan leutik ...
    • DF-AF8001C commercial air cooler, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2Specification

      DF-AF8001C cooler hawa komérsial, 3D oscillatio ...

      * Fungsi 1. 3 sisi inlet 1 toko sisi udara fl ...
    • DF-AF9001C 4 wind speed air cooler:Turbo,HI,MID,LOW ,Dual Turbo Blower, 2 way for water refill, 170W

      DF-AF9001C 4 hawa hawa gancang: cooler: Turbo, HI, MID ...

      * Fungsi Panel Kontrol Éléktronik + Jauh Jauh ...