DF-AF2850C Pangapisan hawa nyaput sareng Saringan madu lebur Thickened, 4 Fan speeds, Seueur laju 35dB, 8 Jam Timer, Tangki cai anu tiasa dicopot 20L pikeun gampang beberesih sareng cai keusikan, DIY Ice Crystal Box, Remote Control sareng touch touch, outlet angin ageung gedé , Ngeusian cai tina luhur pisan

  • DF-AF2850C Detachable evaporative Air cooler with Thickened honeycomb Filter, 4 Fan Speeds, Silent speed 35dB, 8 Hour Timer, 20L detachable Water Tank for easy cleaning and water filling, DIY Ice Crystal Box, Remote Control and touch control, Super large wind outlet, Water filling from the top easily

DF-AF2850C Pangapisan hawa nyaput sareng Saringan madu lebur Thickened, 4 Fan speeds, Seueur laju 35dB, 8 Jam Timer, Tangki cai anu tiasa dicopot 20L pikeun gampang beberesih sareng cai keusikan, DIY Ice Crystal Box, Remote Control sareng touch touch, outlet angin ageung gedé , Ngeusian cai tina luhur pisan


  • Kapasitas tangki (L): 20
  • Kecepatan angin (m / s): 9.
  • Aliran hawa (m3 / h): ≈1000
  • Tingkat bising (dB): ≤60
  • Ukuran produk (mm): 390 * 342 * 897
  • NW (kg): 8
  • Ukuran karton (mm): 440 * 405 * 960
  • GW (kg): 10.5
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 168/350/394
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi

    Henteu masalah di mana anjeun cicing, DF-AF2850C Penyejutan Udara Penyejuk nyayogikeun seueur aliran udara ka bumi anjeun pikeun tetep langkung keren. Kipas anu osilasi ngajaga hawa seger dina sapanjang rohangan anjeun, ngajantenkeun kulit anjeun ngarasa 7 dugi ka 8 derajat langkung tiis tibatan suhu hawa.
    Upami anjeun cicing dina iklim garing mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun nambihan kakuatan penyejatan kana fungsi kipas anjeun. Kantun geser sisi handap ka handap pikeun nurunkeun pad pendinginan kana pasokan cai, sareng kipas anjeun janten cooler évaporatif anu tiasa saingan efektivitas kondisioner hawa - sadaya tanpa penyejuk kimia atanapi tagihan énergi anu tinggi.

    2. Kuat, Tenang Élmu
    DF-AF2850C Air Penyejat DF-AF2850C ngagaduhan opat kecepatan kipas anu nyayogikeun ka 110W kakuatan - éta cukup airflow pikeun niiskeun 35 méter pasagi ruang hirup dina hiji waktu. Éta ogé gaduh setting jempé anu sampurna pikeun orok sareng bobo anu sanés. Dua modeu operasi ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun penyejatan penyejat dina dinten-dinten garing sareng setélan ukur kipas nalika langkung lembab.

    3. Desain kompak sareng seueur fitur
    Rarancang bodas anu nyegel tina Dérsét Penyuangan DF-AF2850C katingali hébat kalayan hiasan anu mana waé, sareng éta cukup hampang kanggo ngalihkeun bumi anjeun atanapi ngalaksanakeun di luar. Fungsi penyejatan évaporatif ngalembarkeun kamar pikeun kanyamanan bari nyaring debu sareng partikel pikeun ningkat hawa kualitas. Alat kontrol jauh kalebet nawiskeun genah anu teu cocog nalika anjeun milih setélan anu sampurna pikeun kaayaan cuaca naon waé.

    4. Dua cara tambahkeun cai
    Embung cai (20L) bahkan cukup ageung pikeun nampung bungkus és DIY pikeun lebaran hawa tiis. Anjeun tiasa ngaleupaskeun bak cai pikeun nambihan cai, sareng anjeun ogé tiasa nambihan cai tina panutup luhur kalayan gampang. Sarung tangki cai anu tiasa dicabut nyaéta pikeun beberesih sareng ngeusian cai.

    5. fitur tambahan
    »» Saringan madu lebuk kandel pikeun niiskeun
    »» Ayun kénca-katuhu otomatis, nyaluyukeun manual pikeun turun-handap
    »» Pasar angin super gedé kanggo aliran hawa gedé
    »» Kalayan kontrol touch sareng kadali jauh
    »» 1,2,4,8 jam waktos
    »» 4 laju angin: Hai, Mid, Low, Silent
    »» Modeu angin 3: Alam, Biasa, Saré
    »» Kalayan fungsi perlindungan kontinyu: mareuman otomatis saatos ngerjakeun salami 15 jam tanpa operasi
    »» Ku saringan sarang lebet kanggo angin niiskeun anu langkung saé
    »» Ayun kénca-katuhu otomatis, nyaluyukeun manual pikeun turun-handap
    »» Kalayan anion pikeun ngabersihan hawa (opsional)
    »» Kalayan sistem perlindungan pompa cai
    »» Cai ngeusian ti luhur gampang
    »» Tangki cai anu tiasa dibersihkeun pikeun beberesih sareng ngeusian cai, kapasitas 20L
    »» Daya penyejuk: 110W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 7
    Angin angin (m / s) 8
    Aliran hawa (m3 / h) 60000
    Tingkat bising (dB) ≤55
    Ukuran produk (mm) 325 * 322 * 797
    NW (kg) 6,5
    Ukuran karton (mm) 375 * 375 * 855
    GW (kg) 8.7
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (PCS) 218/452/558

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2

      DF-AF8089C hawa tiis tina hawa komérsial ...

      * Fungsi penyejuk épéktip populer di co ...
    • DF-AF1101C Portable Air Cooler, 4 in 1 Small Personal Space Air Cooler and Humidifier , Air Cooler Desk Fan Cooling with battery and USB for Home Room Office

      DF-AF1101C Portable Air cooler, 4 dina 1 Leutik Pe ...

      * Fungsi design Desain anu dicarut deui sareng USB USB ...
    • DF-AF2901C Best seller air cooler, Turbo fan air cooler, 3 wind speed 3 wind mode, removable water tank 5.5L, 110W Energy Consumption

      DF-AF2901C Pangalusna hawa anu langkung alit, Turbo kipas ai ...

      * Fungsi [Rincian] Kadua tiris sareng haneut, opat se ...
    • DF-AF8001C commercial air cooler, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2Specification

      DF-AF8001C cooler hawa komérsial, 3D oscillatio ...

      * Fungsi 1. 3 sisi inlet 1 toko sisi udara fl ...