DF-AF2906C Turbo kipas angin hawa, 3 laju angin 4 modeu angin, modeu pinter, tank cai 7.5L, Konsumsi Tenaga 110W, ionizer, bantosan dokter pikeun maéhan virus, baktéri sareng miceun bau anu goréng

  • DF-AF2906C Turbo fan air cooler, 3 wind speed 4 wind mode, smart mode, removable water tank 7.5L, 110W Energy Consumption, ionizer, doctor aid to Kill virus, bacteria and remove bad smell
  • DF-AF2906C Turbo fan air cooler, 3 wind speed 4 wind mode, smart mode, removable water tank 7.5L, 110W Energy Consumption, ionizer, doctor aid to Kill virus, bacteria and remove bad smell
  • DF-AF2906C Turbo fan air cooler, 3 wind speed 4 wind mode, smart mode, removable water tank 7.5L, 110W Energy Consumption, ionizer, doctor aid to Kill virus, bacteria and remove bad smell

DF-AF2906C Turbo kipas angin hawa, 3 laju angin 4 modeu angin, modeu pinter, tank cai 7.5L, Konsumsi Tenaga 110W, ionizer, bantosan dokter pikeun maéhan virus, baktéri sareng miceun bau anu goréng

Pikeun portable sareng dirancang pikeun rohangan alit, DF-AF2906C 7.5 Liter Indoor Portable Evaporative Cooler cocog pikeun pendaptaran kamar tunggal di imah, kantor, garasi, sareng kawasan alit sanés dugi 30 méter pasagi. Nganggo 3 kecepatan kipas sareng 3 pilihan angin, anjeun tiasa ngarareun kanyamanan pendinginan. Saringan hawa ganda ngaleungitkeun partikel tina hawa panas sateuacan asup kana média penyejukan, sareng tangtung 7,5 liter anu ageung ngamungkinkeun panyamanan pikeun lingkungan kalayan 60% asor atanapi kirang.


  • Kapasitas tangki (L): 7.2
  • Kecepatan angin (m / s): 11
  • Aliran hawa (m3 / h): 80000
  • Tingkat bising (dB): ≤64
  • Ukuran produk (mm): 403 * 345 * 930
  • NW (kg): 8
  • Ukuran karton (mm): 440 * 390 * 985
  • GW (kg): 10.5
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 154/330/390
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi
    Pikeun portable sareng dirancang pikeun rohangan alit, DF-AF2906C 7.5 Liter Indoor Portable Evaporative Cooler cocog pikeun pendaptaran kamar tunggal di imah, kantor, garasi, sareng kawasan alit sanés dugi 30 méter pasagi. Nganggo 3 kecepatan kipas sareng 3 pilihan angin, anjeun tiasa ngarareun kanyamanan pendinginan. Saringan hawa ganda ngaleungitkeun partikel tina hawa panas sateuacan asup kana média penyejukan, sareng tangtung 7,5 liter anu ageung ngamungkinkeun panyamanan pikeun lingkungan kalayan 60% asor atanapi kirang.
    Dénéring sareng Seueur Penyejukan Portable
    Dirancang pikeun dianggo di bumi atanapi di daérah anu sanés, cooler ieu nawiskeun fungsi éléktronik anu fleksibel. Gampang pisan dianggo, tempatna langkung cooler di dapur, ruang tamu, atanapi pangkeng pikeun pendingin pamungkas lamun diperyogikeun. Anggo tombol push éléktronik atanapi kadali jauh infra red.
    Timer anu bisa diprogram: Programkeun waktos dugi 8 jam sateuacanna kanggo teras-teras mareuman sateuacan ranjang atanapi ngantunkeun bumi. Program dina paningkatan 30 menit.
    Digital payun: Nyaho mode naon anjeun nuju ka payun éléktronik digital kalayan ngaleungitkeun ikon dina grill puteran hareup.
    3 Kecap Fan: Tetep raoseun sanaos masak di kompor, sapertos anu langkung cooler 3 laju kipas (Lemah, Sedeng, sareng Luhur) pikeun mastikeun anjeun sok raoseun hawa.
    3 Modél Angin: Anggo salah sahiji modeu angin (Biasa, Alam, atanapi Saré) pikeun nyaluyukeun kumaha hawa ditiup sareng beredar.
    Osilasi: Mindahkeun hawa ngurilingan rohangan upami diperyogikeun sareng desain gril payun na ngajala hawa dina sagala arah.
    Fitur tambahan
    »» Fungsi anion pilihan pikeun nyurnikeun hawa anu langkung saé
    »» Bantuan dokter pilihan pikeun maéhan baktéri sareng sagala rupa virus, ngaleungitkeun bau anu goréng dicampur dina hawa. Ngamurnikeun hawa gawé bareng sareng panyaman udara.
    »» Kalayan kadali jauh
    »» Waktuna 0.5-8 jam
    »» Kecepatan angin (High / Mid / low), haturan laju 11m / s
    »» Modeu angin 4 (alami / Biasa / Saré / Smart)
    »» Modeu pinter: Nalika hawa langkung handap tina 25 ℃, ngajalankeun otomatis dina laju LOW; Antawis 25 ℃ sareng 29 ℃, laju MID; Langkung luhur ti 29 ℃, kacepetan HI
    »» Ku saringan sarang lebet kanggo angin niiskeun anu langkung saé
    »» Kalayan anion pikeun ngabersihan hawa (opsional)
    »» Kalayan fungsi tampilan suhu
    »» Kalayan fungsi perlindungan kontinyu: mareuman otomatis saatos ngerjakeun salami 15 jam tanpa operasi
    »» Mémori pinter pikeun gangguan listrik anu teu kaduga: neruskeun kana setélan aslina sareng 30 detik saatos tanaga, teu aya setting manual
    »» Tangki cai anu tiasa dicabut, kapasitas 7,5L
    »» Kalayan sistem perlindungan pompa cai
    »» Daya penyejuk: 110W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 7.5
    Angin angin (m / s) 11
    Aliran hawa (m3 / h) 80000
    Tingkat bising (dB) ≤64
    Ukuran produk (mm) 403 * 345 * 930
    NW (kg) 8
    Ukuran karton (mm) 440 * 390 * 985
    GW (kg) 10.5
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (PCS) 154/330/390

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2

      DF-AF8089C hawa tiis tina hawa komérsial ...

      * Fungsi penyejuk épéktip populer di co ...
    • DF-AF1831C 4-in-1 air cooling System, humidifier, air purifier, ioniser, portable, 110W, Automatic oscillation horizontal and vertical, big led display, Aluminum button, Remote control

      DF-AF1831C 4-in-1 Sistim pendingin hawa, humidifie ...

      * Fungsi »» portabel anu bergaya sareng hanca ...
    • DF-AF2850C Detachable evaporative Air cooler with Thickened honeycomb Filter, 4 Fan Speeds, Silent speed 35dB, 8 Hour Timer, 20L detachable Water Tank for easy cleaning and water filling, DIY Ice C...

      DF-AF2850C Pangaparan hawa nyaput

      * Fungsi Henteu aya tempat dimana anjeun cicing, DF-AF28 ...
    • DF-AF1501C Portable Air Cooler Fan for Home with Remote Control ,Timer Function, 3 Speeds, 3 Wind Settings & Oscillation ,removable water tank 5.5L, User friendly handle

      DF-AF1501C Kipas Air Air anu Seueur pikeun Imah ...

      * Fungsi 1. Dua Cara Kéngingkeun DF-AF1501 ...