DF-AF8089C cooler hawa komérsial ku prasetél waktos, kontrol digital, tampilan LED, osilasi 3D, aliran udara ageung, nyertakeun daérah 400-500m2

  • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2
  • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2
  • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2
  • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2
  • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2
  • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2
  • DF-AF8089C commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2

DF-AF8089C cooler hawa komérsial ku prasetél waktos, kontrol digital, tampilan LED, osilasi 3D, aliran udara ageung, nyertakeun daérah 400-500m2

Seueur épértipér populér di daérah komérsial kusabab kuat, ageung, murah kanggo lumampah sareng gampang dipindahkeun. Anjeun bakal mendakan aranjeunna pendingin gudang, Bandara, Toko, Stasion, Paméran, Lobi, Palataran sareng seueur deui.


  • Kapasitas tangki (L): 80
  • Kecepatan angin (m / s): 9.
  • Aliran hawa (m3 / h): 6000
  • Tingkat bising (dB): ≤75
  • Ukuran produk (mm): 778 * 493.5 * 1181.5
  • NW (kg): 20,8
  • Ukuran karton (mm): 850 * 565 * 1265
  • GW (kg): 25
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 43/89/107
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi
    Seueur épértipér populér di daérah komérsial kusabab kuat, ageung, murah kanggo lumampah sareng gampang dipindahkeun. Anjeun bakal mendakan aranjeunna pendingin gudang, Bandara, Toko, Stasion, Paméran, Lobi, Palataran sareng seueur deui.
    Suplai Cai Kontinyu
    DF-AF8089C Air Cooler nawiskeun sambungan pasokan cai kontinyu. Sambungan ieu ngagaduhan sistem perlindungan léngkah anu diwangun, ku kituna anjeun tiasa nyambungkeun selang cai standar sareng karasaeun teu nyaman sareng operasi anu henteu dipasihkeun. Éta sampurna pikeun aplikasi komérsial sareng luar anu langkung-langkung sabab ngajadikeun operasi pangropéa séhat.
    Pikeun pangaruh pendinginan anu langkung parah, tangki cai tiasa ngeusi kombinasi cai sareng és. Ieu bakal ningkatkeun kakuatan penyejukan.
    Balapan leuwih tiis Tilu-Sisi
    Nalika cooler anu sami ngan ukur ningalikeun média anu sejuk di 1 sisi, cooler rawa ieu ngagaduhan média penyejuk kaku tilu sisi.
    Pikeun nyayogikeun hawa tiis ka rohangan anjeun, kipas unit ngudag hawa ngaliwatan tilu hampang penyejukan tempat hawa disejakeun tina évaporasi. Hawa anu langkung tiis teras kaluar unit masihan lega tina hawa garing sareng panas dina biaya anu ramah ékonomis.
    Fitur tambahan
    Tilu-Sebutan: 3-sisi hartosna cool optimum.
    Suplai Cai Kontinyu: Nangkep selang standar pikeun penyejukan sareng operasi pangropéa séhat.
    AUtilatis Oscillation: Hiasan horisontal sareng vertikal sacara otomatis. Nu tiasa ngarawat daerah anu ageung
    Tank ageung: Kapasitas tanki 80L nawarkeun pendingin jangka panjang.
    Tilu Kipas Gitar: Pilih antara kacepetan kipas anu luhur, sedeng, sareng rendah.
    Pangropéa: Saringan sayang sareng saringan lebu gampang dileungitkeun sareng beresih.
    Aliran hawa super: 6000m³ / h, modél komérsial ieu gaduh kipas anu kuat anu ngadorong hawa tiis dina rohangan anjeun.
    Kabayang: Modél ieu ogé dirarancang nganggo roda caster, sahingga ngan ukur kabayang kana tempat sareng ngantepkeun tiasa damel.
    »» Mesin topan mékanis
    »» Hiasan horisontal sareng nangtung otomatis sacara otomatis
    »» 3 sisi ngaluarkeun 1 sistem sistem hawa aliran sisi
    »» Aliran hawa Super: 6000m³ / h
    »» Kecepatan angin: 9m / s
    »» 3 laju ngagancangkeun angin sareng sabeulah beusi logam
    »» Sistem baskét cai damel sareng pompa nyiram di 3 sisi madu
    »» Sistem perlindungan pompa tiasa dianggo nalika cai dianggo
    »» Kapasitas tank cai 80L
    »» Cara ngeusian: Nyaring diri ku pipa cai sacara otomatis; ember ngeusian sacara manual.
    »» Daya penyejuk: 250W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 80
    Angin angin (m / s) 9.
    Aliran hawa (m3 / h) 6000
    Tingkat bising (dB) 75
    Ukuran produk (mm) 778 * 493.5 * 1181.5
    NW (kg) 20,8
    Ukuran karton (mm) 850 * 565 * 1265
    GW (kg) 25
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 43/89/107

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AF2906C Turbo fan air cooler, 3 wind speed 4 wind mode, smart mode, removable water tank 7.5L, 110W Energy Consumption, ionizer, doctor aid to Kill virus, bacteria and remove bad smell

      DF-AF2906C Turbo kipas hawa hawa, 3 angin gancang 4 ...

      * Fungsi Portabel sareng dirancang pikeun rohangan leutik ...
    • DF-AT2018C Cooling Tower Fan , Tower air cooer, Remote Control, Portable, 90° Oscillating, 3 Speed Settings with Timer Function, 45W Copper Motor, for Home or Office,half-drawer water tank with 6L

      DF-AT2018C Kipas Menara Pengering Dering, cooer hawa Menara, ...

      * Fungsi »» cooler hawa menara nuju hawa seger ...
    • DF-AF2822C  Space Air Cooler

      DF-AF2822C Spasi Air Seueur

      * Fungsi Panel LED LED Fungsi dina jero ruangan ieu ...
    • DF-AT2029C quiet and soft Cooling Tower Fan , DC Tower air cooer, Remote Control, Portable, 90° Oscillating, 7 Speed Settings with Timer Function, 45W Copper Motor, for Home or Office

      DF-AT2029C sepi lembut sareng kipas cooling menara, D ...

      * Fungsi »» 【Ukuran portabel】 Portapor evaporati ...