DF-AF9001C 4 hawa hawa gancang: Turbo, HI, MID, LOW, Dual Turbo Blower, 2 jalan pikeun ngeusi deui cai, 170W

  • DF-AF9001C 4 wind speed air cooler:Turbo,HI,MID,LOW ,Dual Turbo Blower, 2 way for water refill, 170W
  • DF-AF9001C 4 wind speed air cooler:Turbo,HI,MID,LOW ,Dual Turbo Blower, 2 way for water refill, 170W
  • DF-AF9001C 4 wind speed air cooler:Turbo,HI,MID,LOW ,Dual Turbo Blower, 2 way for water refill, 170W
  • DF-AF9001C 4 wind speed air cooler:Turbo,HI,MID,LOW ,Dual Turbo Blower, 2 way for water refill, 170W
  • DF-AF9001C 4 wind speed air cooler:Turbo,HI,MID,LOW ,Dual Turbo Blower, 2 way for water refill, 170W
  • DF-AF9001C 4 wind speed air cooler:Turbo,HI,MID,LOW ,Dual Turbo Blower, 2 way for water refill, 170W

DF-AF9001C 4 hawa hawa gancang: Turbo, HI, MID, LOW, Dual Turbo Blower, 2 jalan pikeun ngeusi deui cai, 170W

Gampang ngendalikeun anu langkung cooler sareng hareupeunana payun tombol éléktronik atanapi anu kaasup kadali jauh. Dirancang pikeun fungsionalitas usaha, ngadalikeun fungsi-fungsi kieu:


  • Kapasitas tangki (L): 30
  • Kecepatan angin (m / s): 12
  • Aliran hawa (m3 / h): ≈1000
  • Tingkat bising (dB): ≤65
  • Ukuran produk (mm): 361 * 524 * 1030
  • NW (kg): 10.7
  • Ukuran karton (mm): 550 * 420 * 1110
  • GW (kg): 13,7
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 106/222/256
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi


    Panel Control Electronic + Kontrol Jauh
    Gampang ngendalikeun anu langkung cooler sareng tombol éléktronik hareupeun payun sareng kadali jauh anu kalebet. Dirancang pikeun fungsionalitas usaha, ngadalikeun fungsi-fungsi kieu:
    ON / Gancang: Kakuatan anu langkung tiis tina kaayaan sayaga, sareng nyaluyukeun kacepetan kipas-rendah, Sedeng, Tinggi, sareng Turbo.
    Langkung Seueur / Hakeup: Masihkeun pompa cai pikeun panyejatan évaporatif.
    Timer: Nyetel waktos naékna jam setengah dugi ka 7,5 jam kanggo ngarobih kakuatan anu langkung cooler.
    Modus: Nyaluyukeun sareng nyetél angin preprogrammed — alami, normal, atanapi bobo.
    Ayun: Hurungkeun ayun-kénca ka katuhu

    Ngeusian atanapi Eusian Isi
    Naha hawa anu diparkir di luar atanapi di luar, éta gaduh pilihan cai anu eusian duaan.
    Ngeusian Teras: Dirancang ku pancing selang kebon pungkur, cooler ieu ngagaduhan cai ngambang internal pikeun ngatur aliran cai kana bak cai 30L.
    Manual Eusian: Upami dianggo di jero ruangan, panto sisi sisi ngamungkinkeun anjeun nganggo nyiraman cai atanapi cup kanggo ngeusian baki cai.

    Fitur tambahan
    Indikator Filter Beresih Lampu: Lampu indikator beresih dipareuman saatos unggal 200 jam panggunaan panginget pikeun ngabersihan panyéka-saringan anu tiasa dicabut.
    Jandéla Indikator Cai Cai: Lacak tingkat cai di tangki cai 30L sareng jandéla panempoan di payun tank.
    Indikator Perlindungan Cai Lemah: Nalika cai dina bak surupna, cooler bakal bip 5 detik sareng pareumkeun pompa cai anu ngatur penyejatan évaporatif.
    Panyimpen: Nganggo pakét anu cocog pikeun nyimpen ari listrik nalika henteu dianggo atanapi disimpen jauh pikeun usum.
    Gagang: Cecekelan éksternal ngagampangkeun posisi na atanapi ngalihkeun keren di sakuriling.
    Roda Caster: Anggo roda caster kanggo ngaliwat lantai kosong, karpét, atanapi rupa bumi luar
    »» Kalayan kadali jauh
    »» Kalayan panel tampilan modul LED
    »» Waktuna 0.5-7.5 jam
    »» Mémori pinter pikeun gangguan listrik anu teu kaduga: neruskeun kana setting aslina sareng 30sec saatos kakuatan dina, TANPA setting manual
    »» Modeu angin 3: Alam, Biasa, Saré
    »» 4 laju angin: TURBO, HI, MID, LOW; TURBO ngagancangkeun dugi ka 12m / detik; aliran hawa1000m3 / jam h
    »» Éap penyejuk sareng cuci hawa
    »» Sistem perlindungan pompa cai
    »» Sistem ngeusian otomatis, kapasitas tank nepi ka 30L pikeun dinten anu saé
    »» Ayun kénca-katuhu otomatis, nyaluyukeun manual pikeun turun-handap
    »» Saringan peringatan ngabersihan saatos 200 jam ngagunakeun sistem pendinginan
    »» Kalayan roda pungkur ageung pikeun 1-leungeun kanggo mindahkeun sareng eureun
    »» Daya penyejuk: 170W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 30
    Angin angin (m / s) 12
    Aliran hawa (m3 / h) ≈1000
    Tingkat bising (dB) ≤65
    Ukuran produk (mm) 361 * 524 * 1030
    NW (kg) 10.7
    Ukuran karton (mm) 550 * 420 * 1110
    GW (kg) 13,7
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 106/222/256

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AF8088C AirEngine  Evaporative Cooler commercial air cooler with time presetting, digital control, LED display, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2

      DF-AF8088C AirEngine Penyejuk Penyejuk Air ...

      * Fungsi 1.Water Isi Pilihan Eusi AirEngine Ev ...
    • DF-AF1201C Young Guy Personal Air cooler

      DF-AF1201C Ngora Pribadi Guy cooler Air

      * Fungsi »» Janten hawa sareng diri anjeun keren sareng ...
    • DF-AT2018C Cooling Tower Fan , Tower air cooer, Remote Control, Portable, 90° Oscillating, 3 Speed Settings with Timer Function, 45W Copper Motor, for Home or Office,half-drawer water tank with 6L

      DF-AT2018C Kipas Menara Pengering Dering, cooer hawa Menara, ...

      * Fungsi »» cooler hawa menara nuju hawa seger ...
    • DF-AF8001C commercial air cooler, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2Specification

      DF-AF8001C cooler hawa komérsial, 3D oscillatio ...

      * Fungsi 1. 3 sisi inlet 1 toko sisi udara fl ...