DF-AT0315F (36 ”) Munara Fan, Anu Dipasang, Anion, kalayan Jauh Jauh, Angin Kuat, Timer, 90 ° osilasi horisontal, Tampilan LED

  • DF-AT0315F(36”) Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0315F(36”) Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0315F(36”) Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0315F(36”) Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display

DF-AT0315F (36 ”) Munara Fan, Anu Dipasang, Anion, kalayan Jauh Jauh, Angin Kuat, Timer, 90 ° osilasi horisontal, Tampilan LED

16 inci, Rotasikeun Vertical, rotasi horisontal, kadali jarak jauh, waktosna, setélan 3 laju, 3 modeu angin, modeu wengi, modeu bobo, modeu alam, desain unik, bodas atanapi hideung


  • Wattage (220V-240V ~) / W: 65W
  • Daya listrik katingali panjang (m): 1,8
  • Ukuran produk (mm): 921.5 * 290.2 * 290.2
  • Ukuran kotak kado (mm): 955 * 216 * 212
  • Ukuran kotak karton (mm): /
  • Unit / ctn: 1.
  • NW & G.W / ctn: 3,7 / 5.2
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 632/1295/1514
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    1.Princip kipas angin
    Angin "dibalik" nganggo motor kipas tubular pikeun ngabentuk aliran udara. Tekanan angin dihasilkeun tina rotasi turbin angin pikeun ngahasilkeun angin emparan, tungtungna, angin ditularkeun ku témbok panunjuk arah internal.

    2.With Anion pikeun ngabersihan hawa, mikaresep hawa seger
    2
    3.Payun tukang pungkur, gampang beberesih
    3
    Jarak kalayan angin kuat, nikmati usum panas
    4
    5. Hiasan osilasi dina sudut 80 ° , ngaraosan angin lega
    151
    Tampilan 6.LED, desain langkung elegan
    151
    7.3 kagancangan sareng 3 modeu angin, nikmati hawa anu saé, seueur pilihan kanggo anjeun milih.
    151
    Waktosna 1.2.4.8
    Kalayan Anion pikeun ngabersihan hawa
    Hiasan horisontal dina sudut 80 °
    Tampilan LED
    3 kecepatan sareng 3 modél angin, nikmati hawa anu pikaresepeun
    Kadali gampang nganggo jarak jauh dina jarak 6 méter
    Gampang kumpulkeun No-Alat anu diperyogikeun
    Anu ngagedekeun tukangeun tukang, beberesih gampang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wattage (220V-240V ~) / W 65W
    Daya listrik katingali panjang (m) 1,8
    Ukuran produk (mm) 921.5 * 290.2 * 290.2
    Ukuran kotak kado (mm) 955 * 216 * 212
    Ukuran kotak karton (mm) /
    Unit / ctn 1.
    NW & G.W / ctn 3,5 / 4.6
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 632/1295/1514
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Stand Circulator Fan with AC Motor, Quiet and 3D Oscillation DF-EF1090T

      Nangtung Circulator Fan sareng AC Motor, Sepi sareng 3 ...

      * Fungsi 1.Princip kipas angin sirkulasi Th ...
    • DF-AT0316F(40.5”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display

      DF-AT0316F (40.5 ") Munara kipas, tiasa dicopot, Ani ...

      * Fungsi 1.Kurang tina kipas menara Angin nyaéta ...
    • DF-AT0500F(34”)Tower Fan,Anion,ECO Intelligent,with Remote Control,timer,90° horizontal oscillation,strong wind,LED display

      DF-AT0500F (34 ”) Menara Fan, Anion, ECO Intell ...

      * Fungsi 1.With calakan ECO fungsi, tiasa ...
    • DF-EF0513D mini rechargeable fan; USB connection; low noise; desk table personal fan; 90° vertical oscillation by hand; suit for office, camping, making up, studying and going outside

      DF-EF0513D mini kipas anu tiasa diisi deui; USB konektip ...

      * Fungsi sambungan USB 90 ° oscillati nangtung ...