DF-AT0316F (40.5 ”) Menara Kipas, Dipotong, Anion, kalayan Jauh Jauh, Kuat angin, sapasang, 90 ° osilasi horisontal, Tampilan LED

  • DF-AT0316F(40.5”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0316F(40.5”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0316F(40.5”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0316F(40.5”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0316F(40.5”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display

DF-AT0316F (40.5 ”) Menara Kipas, Dipotong, Anion, kalayan Jauh Jauh, Kuat angin, sapasang, 90 ° osilasi horisontal, Tampilan LED


  • Wattage (220V-240V ~) / W: 65W
  • Daya listrik katingali panjang (m): 1,8
  • Ukuran produk (mm): 1005.5 * 290.2 * 290.2
  • Ukuran kotak kado (mm): 1035 * 216 * 212
  • Ukuran kotak karton (mm): /
  • Unit / ctn: 1.
  • NW & G.W / ctn: 3,7 / 4.8
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 598/1242/1404
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    1.Princip kipas angin
    Angin "dibalik" nganggo motor kipas tubular pikeun ngabentuk aliran udara. Tekanan angin dihasilkeun tina rotasi turbin angin pikeun ngahasilkeun angin emparan, tungtungna, angin ditularkeun ku témbok panunjuk arah internal.

    2.With Anion pikeun ngabersihan hawa, mikaresep hawa seger
    2
    3.Payun tukang pungkur, gampang beberesih
    3
    Jarak kalayan angin kuat, nikmati usum panas
    4
    5. Hiasan osilasi dina sudut 80 ° , ngaraosan angin lega
    151
    Tampilan 6.LED, desain langkung elegan
    151
    7.3 kagancangan sareng 3 modeu angin, nikmati hawa anu saé, seueur pilihan kanggo anjeun milih.
    151
    Waktosna 1.2.4.8
    Kalayan Anion pikeun ngabersihan hawa
    Hiasan horisontal dina sudut 80 °
    Tampilan LED
    3 kecepatan sareng 3 modél angin, nikmati hawa anu pikaresepeun
    Kadali gampang nganggo jarak jauh dina jarak 6 méter
    Gampang kumpulkeun No-Alat anu diperyogikeun
    Anu ngagedekeun tukangeun tukang, beberesih gampang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wattage (220V-240V ~) / W 65W
    Daya listrik katingali panjang (m) 1,8
    Ukuran produk (mm) 1005.5 * 290.2 * 290.2
    Ukuran kotak kado (mm) 1035 * 216 * 212
    Ukuran kotak karton (mm) /
    Unit / ctn 1.
    NW & G.W / ctn 3,7 / 4.8
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 598/1242/1404
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-EF0511DD mini rechargeable fan; USB connection; low noise; desk table personal fan; 90° vertical oscillation by hand; suit for office, camping, making up, studying and going outside; optional re...

      DF-EF0511DD mini kipas anu tiasa diukur deui; USB sambung ...

      * Fungsi 1.Fashion kalayan pilihan anu warni ...
    • Pedestal Whole Room Air Circulator Fan, Detachable Grill, Slim Design DF-EF1060T

      Anu Mapah Lampu Panyawat Air Anu Ngaganggu, Detacha ...

      * Fungsi 1. Desain unik nawarkeun maksimal wi ...
    • 2 in 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16″)

      2 dina 1,360 STAND FAN DF-EF16921 (16 ″)

      * Fungsi 3 Tenang, Édisi Énergi-Éfisién sareng ...
    • Table Whole Room Air Circulator Fan, with Heating Function(2000W), Timer & Oscillation Black DF-EF1050AG2

      Méja Sakabeh Fan Panyawat Udara Kamar, sareng Heati ...

      * Fungsi 1.Equipped with high & lowin coolin ...