DF-AT0318F (36 ”) Munara Fan, Anu Dipasang, Anion, kalayan Jauh Jauh, Angin Kuat, Timer, 90 ° osilasi horisontal, Tampilan LED

  • DF-AT0318F(36”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0318F(36”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0318F(36”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0318F(36”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display
  • DF-AT0318F(36”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display

DF-AT0318F (36 ”) Munara Fan, Anu Dipasang, Anion, kalayan Jauh Jauh, Angin Kuat, Timer, 90 ° osilasi horisontal, Tampilan LED


  • Wattage (220V-240V ~) / W: 65W
  • Daya listrik katingali panjang (m): 1,8
  • Ukuran produk (mm): 921.5 * 290.2 * 290.2
  • Ukuran kotak kado (mm): 955 * 216 * 212
  • Ukuran kotak karton (mm): /
  • Unit / ctn: 1.
  • NW & G.W / ctn: 3,35 / 4.5
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 632/1295/1514
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    1.Princip kipas angin
    Angin "dibalik" nganggo motor kipas tubular pikeun ngabentuk aliran udara. Tekanan angin dihasilkeun tina rotasi turbin angin pikeun ngahasilkeun angin emparan, tungtungna, angin ditularkeun ku témbok panunjuk arah internal.

    2.With Anion pikeun ngabersihan hawa, mikaresep hawa seger

    3.Payun tukang pungkur, gampang beberesih

    Jarak kalayan angin kuat, nikmati usum panas

    5. Hiasan osilasi dina sudut 80 ° , ngaraosan angin lega

    6,3 kagancangan sareng 3 modeu angin, nikmati hawa anu saé, seueur pilihan kanggo anjeun milih.

    Waktosna 1.2.4.8
    Kalayan Anion pikeun ngabersihan hawa
    Hiasan horisontal dina sudut 80 °
    Tampilan LED
    3 kecepatan sareng 3 modél angin, nikmati hawa anu pikaresepeun
    Kadali gampang nganggo jarak jauh dina jarak 6 méter
    Gampang kumpulkeun No-Alat anu diperyogikeun
    Anu ngagedekeun tukangeun tukang, beberesih gampang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wattage (220V-240V ~) / W 65W
    Daya listrik katingali panjang (m) 1,8
    Ukuran produk (mm) 921.5 * 290.2 * 290.2
    Ukuran kotak kado (mm) 955 * 216 * 212
    Ukuran kotak karton (mm) /
    Unit / ctn 1.
    NW & G.W / ctn 3,35 / 4.5
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 632/1295/1514
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-EF0511D mini rechargeable fan; USB connection; low noise; desk table personal fan; 90° vertical oscillation by hand; suit for office, camping, making up, studying and going outside;colorful choices

      DF-EF0511D mini kipas anu tiasa diisi deui; USB konektip ...

      * Fungsi 1.Fashion kalayan pilihan anu warni ...
    • DF-EF0821H DC Circulator Fan, Foldable and Various

      DF-EF0821H DC Circulator Fan, Foldable sareng sagala rupa

      * Fungsi Ti tube hawa panjang anu panjang ...
    • Mini rechargeable fan; USB connection; unique design; DC fan; with louver DF-AT1000F

      Kipas nu bisa diisi ulang mini; Sambungan USB; unik d ...

      * Spésifikasi Wattage / W 2.7 USB kabel le ...
    • DF-AT0311F(44”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display

      DF-AT0311F (44 ”) Munara Fan, Anu Dipasang, Anion ...

      Fungsi »» Mékanika ...