DF-AT0601F (39 ”) Menara Fan, Anion, sareng Jauh

  • DF-AT0601F(39”)Tower Fan,Anion,with Remote
  • DF-AT0601F(39”)Tower Fan,Anion,with Remote
  • DF-AT0601F(39”)Tower Fan,Anion,with Remote
  • DF-AT0601F(39”)Tower Fan,Anion,with Remote
  • DF-AT0601F(39”)Tower Fan,Anion,with Remote
  • DF-AT0601F(39”)Tower Fan,Anion,with Remote
  • DF-AT0601F(39”)Tower Fan,Anion,with Remote

DF-AT0601F (39 ”) Menara Fan, Anion, sareng Jauh


  • Wattage (220V-240V ~) / W: 65W
  • Daya listrik katingali panjang (m): 1,8
  • Ukuran produk (mm): Φ280 * 991.5
  • Ukuran kotak kado (mm): 1025 * 266 * 235
  • Ukuran kotak karton (mm): /
  • Unit / ctn: 1.
  • NW & G.W / ctn: 4.45 / 5.88
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 400/862/1010
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi
    1.Princip kipas angin
    Angin "dibalik" nganggo motor kipas tubular pikeun ngabentuk aliran udara. Tekanan angin dihasilkeun ku rotasi turbin angin pikeun ngahasilkeun angin emparan, tungtungna, angin ditularkeun ku témbok panunjuk arah internal.

    Rarancang 2.Elegant kalayan ukuran anu alit

    3.PCT Patén - Roda angin pisah, ngan ukur 3 léngkah, ngabersihan pikeun ngabersihan gampang, ngusap atanapi ngumbah langsung dina cai.
    Léngkah 1: Teken tombol, penjaga bakal ngaleupaskeun.

    Lengkah 2: Puterkeun nut ka luhur

    Lengkah 3: Bawa kabayang angin pikeun beberesih.

    4.Horizontal osilasi 90 °, formulir kénca ka katuhu pikeun ngaraosan angin lega.
    Nalika anjeun calik dina sofa bari kulawarga anjeun ngurilingan méja, anjeun tiasa duaan naros angin.

    Fungsi 5.ECO, nalika pencét ECO dina tombol MODE, suhu anu luyu bakal ditingalikeun dina LED.
    Ngajalankeun Aturan modeu ECO: 27 ℃ diatur ku sistem
    Unit dianggo dina kagancangan Luhur nalika suhu suasana <25 ℃; dina haturan laju nalika> 29 ℃; dina kagancangan Mid nalika 25 ℃ ~ 29 ℃.

    Kacepetan angin 6,3 (rendah & jempé / pertengahan / tinggi) & modél angin, (normal / alami / bobo / ECO / Kondisi Hawa Udara), seueur pilihan pikeun anjeun ogé milih.
    Nalika anjeun hoyong bobo, tiasa milih modeu bobo urang kalayan laju anu saé kanggo ngaraosan angin tenang sareng lemes.

    Panel kontrol 7.Touch, kalayan tampilan LED, desain anu elegan pikeun ngahias bumi anjeun.

    Jarak 8.Long ku angin nu kuat, nikmati usum panas

    Kalayan fungsi ECO cerdas, tiasa nyaluyukeun laju angin ku suhu kamar
    Panel kontrol Toel
    3 laju angin & 5 modeu angin
    1, 2, 4, 8 jam waktos
    Hiasan horisontal dina sudut 90 °
    Kalayan kabayang angin dibongkar, gampang beresih sareng pemasangan
    Kalayan kadali jauh
    Angin angin ≥6.5m / s
    Flux hawa ≥ 280 m3 / jam
    Noise ≤ 55dB


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wattage (220V-240V ~) / W 65W
    Daya listrik katingali panjang (m) 1,8
    Ukuran produk (mm) Φ280 * 991.5
    Ukuran kotak kado (mm) 1025 * 266 * 235
    Ukuran kotak karton (mm) /
    Unit / ctn 1.
    NW & G.W / ctn 4.45 / 5.88
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 400/862/1010

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Pedestal Whole Room Air Circulator Fan, Detachable Grill, Slim Design DF-EF1060T

      Anu Mapah Lampu Panyawat Air Anu Ngaganggu, Detacha ...

      * Fungsi 1. Desain unik nawarkeun maksimal wi ...
    • DF-AT0311F(44”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display

      DF-AT0311F (44 ”) Menara Menara, Anu Dipasang, Anion ...

      Fungsi »» Mékanika ...
    • 360 STAND FAN DF-EF16912 (16”) Black

      360 STAND FAN DF-EF16912 (16 ”) Hideung

      * Fungsi 90 ° nangtung osilasi béda-béda ...
    • DF-AT2601HC DC motor, elegant and fashion tower fan, detachable, low noise,Energy saving,7 wind speeds,With light option; LED display

      DF-AT2601HC DC motor, menara modél elegan ...

      * Fungsi motor 1.DC, bising sareng énergi savi ...