DF-AT2028C Fan Menara Pengering Dingin, cooer hawa Menara, Jauh Jauh, Portabel, 90 ° Oscillating, 3 Setélan Kacepetan sareng Timer Function, 45W Copper Motor, kanggo Bumi atanapi Kantor, tank cai tiasa dicabut

  • DF-AT2028C Cooling Tower Fan , Tower air cooer, Remote Control, Portable, 90° Oscillating, 3 Speed Settings with Timer Function, 45W Copper Motor, for Home or Office, removable water tank

DF-AT2028C Fan Menara Pengering Dingin, cooer hawa Menara, Jauh Jauh, Portabel, 90 ° Oscillating, 3 Setélan Kacepetan sareng Timer Function, 45W Copper Motor, kanggo Bumi atanapi Kantor, tank cai tiasa dicabut

Nguapkeun cai tiis ngaliwatan saringan sayang madu tanpa peryogi ventilate kaluar tina jandela. Dua és és ningkatkeun pagelaran penyejukan pikeun ngaluarkeun hawa tiis sareng hawa tiis ka kamar anjeun


  • Kapasitas tangki (L): 4
  • Kecepatan angin (m / s): 6
  • Aliran hawa (m3 / h): ≈300
  • Tingkat bising (dB): ≤55
  • Ukuran produk (mm): 260 * 260 * 959
  • NW (kg): 6
  • Ukuran karton (mm): 1020 * 310 * 315
  • GW (kg): 8
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 286/586/668
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    »» Nguap cai tiis ngaliwatan saringan sayang madu tanpa peryogi ventilate kaluar tina jandela. Dua és és ningkatkeun pagelaran penyejukan pikeun ngaluarkeun hawa tiis sareng hawa tiis ka kamar anjeun
    »» Taruhan pikeun hawa tiis, hawa seger sareng angin ngahiliwir anu hipu. Éta dilengkepan bak cai anu tiasa dicabut. Anjeun tiasa nambihan cai / ICE bungkus gampang. Sareng pakét dobel ningkatkeun pagelaran penyejukan pikeun ngaluarkeun hawa tiis sareng hawa tiis ka kamar anjeun
    »» 3 Dina 1 Fungsi: Kalayan kulkas, pelumasan sareng panyucian hawa anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun zona kanyamanan pribadi
    »» 5 Tangki Cai liter keur kinerja penyejukan anu panjang tanpa ngeusian, gampang dianggo, slats ventilasi dobel boh sacara horisontal sareng vertikal
    »» Praktis & Cekap: Minangka kipas murni, produk nyorong angin ngahiliwir ku tilu laju dina laju anu ngageter dina horisontal atanapi nangtung, sanaos hawa dimana waé lain kabeungkeut.
    »» Kipas Air Cooing Portable anu kipas dikendali tilu, sedeng, rendah tilu laju. Anggo téknologi penyejatan énggal anu panganyarna, panggunaan anu saé sareng perlindungan lingkungan
    »» Desain Langsing sareng Jalur Kompak:
    DF-AT2028C Menara cooler dirarancang khusus pikeun nyandak ngan hiji rohangan persagi lanté, sahingga pas ruangan pangleutikna. Ngahasilkeun hawa tiis persis dimana anjeun butuh pisan pikeun tetep teu nyaman.
    »» Kalayan kadali jauh
    »» 90o Osilasi
    »» Jam 1-9
    »» Laju angin 3, modeu angin
    »» Kalayan panyaring panyaring-bukti
    »» Kalayan sistem perlindungan pompa cai
    »» Kalayan saring madu lebur
    »» Édérasi: pompa cai sistem panyebaran rékét
    »» Pangaturan manual pikeun turun-handap
    »» Tangki cai anu tiasa dicabut, kapasitas 4L
    »» Daya penyejuk: 45W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas tangki (L) 4
    Angin angin (m / s) 6
    Aliran hawa (m3 / h) ≈300
    Tingkat bising (dB) ≤55
    Ukuran produk (mm) 260 * 260 * 959
    NW (kg) 6
    Ukuran karton (mm) 1020 * 310 * 315
    GW (kg) 8
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (PCS) 286/586/668
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • DF-AF1501C Portable Air Cooler Fan for Home with Remote Control ,Timer Function, 3 Speeds, 3 Wind Settings & Oscillation ,removable water tank 5.5L, User friendly handle

      DF-AF1501C Kipas Air Air anu Seueur pikeun Imah ...

      * Fungsi 1. Dua Cara Kéngingkeun DF-AF1501 ...
    • DF-AF8001C commercial air cooler, 3D oscillation, big air flow, covering area 400-500m2Specification

      DF-AF8001C cooler hawa komérsial, 3D oscillatio ...

      * Fungsi 1. 3 sisi inlet 1 toko sisi udara fl ...
    • DF-AF1838K Air Cooler/Whole Room Heater/Air Washer/Humidifier /PTC heater with humidifier/Temperature Display/4 speed :Hi, Mid,Low, Slient/ 4 wind mode: Natural, Normal,Sleeping, Smart/Remote Contr...

      DF-AF1838K Air Cooler / Sakabéh Ruang Panas / Udara Terpanjang ...

      * Fungsi »» Unit gabungan: sisir sampurna ...
    • DF-AF1838C Air Cooler /Air Washer/Humidifier /PTC heater with humidifier/Temperature Display/4 speed :Hi, Mid,Low, Slient/ 4 wind mode: Natural, Normal,Sleeping, Smart/Remote Control/Anion to Purif...

      DF-AF1838C Air Cooler / Washer Air / Humidifier / P ...

      * Fungsi »» MAXIMUM FRESHNESS: 3-in-1 hawa ...