DF-AT2601HC DC motor, kipas menara elegan sareng modél, pisah, bising anu rendah, Usum énergi, 7 kacepetan angin, Kalayan pilihan cahaya; Tampilan LED

  • DF-AT2601HC DC motor, elegant and fashion tower fan, detachable, low noise,Energy saving,7 wind speeds,With light option; LED display
  • DF-AT2601HC DC motor, elegant and fashion tower fan, detachable, low noise,Energy saving,7 wind speeds,With light option; LED display
  • DF-AT2601HC DC motor, elegant and fashion tower fan, detachable, low noise,Energy saving,7 wind speeds,With light option; LED display
  • DF-AT2601HC DC motor, elegant and fashion tower fan, detachable, low noise,Energy saving,7 wind speeds,With light option; LED display

DF-AT2601HC DC motor, kipas menara elegan sareng modél, pisah, bising anu rendah, Usum énergi, 7 kacepetan angin, Kalayan pilihan cahaya; Tampilan LED


  • Wattage (220V-240V ~) / W: 65W
  • Daya listrik katingali panjang (m): 1,8
  • Ukuran produk (mm): Φ280 * 968
  • Ukuran kotak kado (mm): 1005 * 250 * 235
  • Ukuran kotak karton (mm): /
  • Unit / ctn: 1.
  • NW & G.W / ctn: 4,5 / 6.0
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 290/600/720
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi
    Motor motor motor, sada rendah sareng hemat energi kalayan angin hipu, bageur kanggo budak sareng yuswa.

    Hiasan 2.Horizontal kalayan 80 ° malaikat, ngaraosan angin lega.

    3,7 laju angin & 3 modeu angin; pilihan langkung seueur pikeun nyayogikeun kabutuhan anjeun.

    Panel kontrol 4.Touch, tampilan LED, desain langkung elegan pikeun ngahias bumi anjeun.

    5.Detachable tukang panutup, gampang pikeun ngabersihan.

    6.With pilihan lampu, bawa ka anjeun angin sareng cahaya.

    7.Elegant sareng desain langsing, simpen rohangan anjeun sareng ngahias bumi anjeun.

    Jam jam 8.1-12, pilihan ganda kanggo anjeun.

    Otomatis 90 ° osilasi horisontal pikeun sadayana unit
    Sacara manual 360 ° horizontal osilasi kanggo toko angin
    Waktosna 1.2.4.8
    Tampilan LED, kalayan kadali jauh
    3 kecepatan & 4 modeu angin
    Sensor suhu di jero, ngadeteksi suhu kamar sareng pilih kacepetan angin sacara otomatis
    Panel kontrol Toel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wattage (220V-240V ~) / W 45
    Daya listrik katingali panjang (m) 1,8
    Ukuran produk (mm) Φ280 * 968
    Ukuran kotak kado (mm) 1005 * 250 * 235
    Ukuran kotak karton (mm) /
    Unit / ctn 1.
    NW & G.W / ctn 4,5 / 6.0
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 290/600/720

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • 16 inch, 90 degrees rotation, 3 speed settings, remote control, 5 blades, timing function. DF-EF1695A

      16 inci, 90 puteran derajat, setélan kacepetan 3, ...

      * Fungsi Fan 3-Speed ​​Quiet Fan】 Tampilan 3 spee ...
    • 360 STAND FAN DF-EF16913 (16”) White

      360 STAND FAN DF-EF16913 (16 ”) Bodas

      * Modél Spésifikasi Produk DF-EF16913 ...
    • DF-AT0313F(44”)Tower Fan,Detachable,Anion,with Remote Control,Strong wind,timer,90° horizontal oscillation,LED Display

      DF-AT0313F (44 ”) Menara Menara, Anu Dipasang, Anion ...

      * Fungsi 1.Kurang tina kipas menara Angin nyaéta ...
    • DF-EF0816V (8″) Table Air Circulator Fan, 360°Oscillation, Timer with Remote  Black

      DF-EF0816V (8 ″) Méja hawa Circulator Fan, ...

      * Fungsi Ékulasi anu gancang nalika nganggo toget ...