Panas hawu DF-HT5390P (32 ″)

  • Fireplace Heater DF-HT5390P (32″)
  • Fireplace Heater DF-HT5390P (32″)
  • Fireplace Heater DF-HT5390P (32″)

Panas hawu DF-HT5390P (32 ″)


  • Wattage (220V-240V ~) / W: 1300/2000
  • Daya listrik katingali panjang (m): 1.6
  • Ukuran produk (mm): 830 * 260 * 260
  • Ukuran kotak kado (mm): 870 * 222 * 280
  • Ukuran kotak karton (mm): 885 * 464 * 298
  • Unit / ctn: 2
  • NW & G.W / ctn: 7.8 / 11
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 446/950/1090
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Panaskeun kipas Inovatif Panas PTC 2000
    Ngaraos-saosna raoseun ku seuneu log nyata

    Panas témbok modern Panas PTC 2000 ngaluarkeun api ti SUNTEC dilengkepan ku unsur pemanasan keramik (resistor PTC **), anu langsung ngarobah listrik janten 100% énergi termal. Kaluaran panas anu épéktip dilakukeun. Kauntungan sejenna nyaéta operasi sora-rendah, saprak, teu sapertos pamanas kipas tanpa unsur pemanasan PTC, ngan saeutik pisan angin anu kabentuk. Sorotan gedé nyaéta hawu listrik, anu nyiptakeun suasana hawu anu nyata.

    * Kaseueuran-saé kalayan simulasi hawu
    Sanggeus waktu pemanasan anu pohara pondok, pemanas menara modern ngahontal kaluaran pemanasan anu dipilih (tingkat 1 = 1300 W, tingkat 2 = 2000 W). Sorotna mangrupikeun seuneu log anu nyata sareng potongan kai. Fungsi tiasa dihurungkeun atanapi pareum. Atuh ka motor DC sepi, operasi sepi pisan. Hatur nuhun kana desain nyimpen rohangan, beurat lampu sareng cecekelan mawa praktis, manaskeun PTC tiasa diangkut gampang sareng nyetél dimana waé. Anjeun tiasa ngarasakeun suasana hawu anu mulus tanpa soot sareng lebu.

    * Setélan suhu individu
    Kontrol mangrupikeun témpél sentuhan LED atanapi kadali jauh anu disayogikeun (excl. 1x CR2032). Anjeun tiasa milih antara 2 tingkat pemanasan. Suhu tiasa diatur antara 15 sareng 35 ° C via termostat, anu sacara otomatis dijaga. Dina modeu ECO, hemat suhu ditetepkeun ka 22 ° C sareng tingkat pemanasan otomatis dilereskeun gumantung kana suhu kamar. Salaku tambahan, manaskeun gaduh timer switch-off praktis anu tiasa diprogram antawis 0 sareng 24 jam.

    * Sebaran panas anu épéktip
    Alatan osilasi 80 derajat, hawa anu panas sacara rata disebarkeun di ruangan sahingga gancang ngajamin suhu anu séhat. Saringan debu terpadu nyegah lebu anu teu perlu. Upami diperyogikeun, saringan tiasa gampang dipiceun sareng dikumbah atanapi diganti. Perlindungan ngagulingkeun sareng panyalindungan overheating ganda mastikeun kasalametan anu diperlukeun. Saatos alat parantos dipareuman, countdown 10 detik ditingalikeun dina pidangan bari kipas DC anu diwangun.

    * Sorangan
    Panas mancén PTC pikeun kamar dugi ka 60 m³ (~ 25 m²)
    Cocog pikeun ruang tamu, kantor, konservatorium, garasi
    Seueur + sustainable haneut berkat batu keramik
    Kalayan seuneu haseup listrik (opsional tiasa ditukar)
    2 tingkat pemanasan (1300/2000 W) + mode ECO kalayan monitor suhu (Otomatis Hurung / Pareum)
    Pemilihan suhu tina 15-35 ° C + timer (0-24 jam)
    Osilasi (tiasa dihurungkeun / pareum) + saringan debu
    Tampilan LED + kontrol jauh (excl. 1x CR2032)

    * Fungsi
    Panas hawu kalayan kakuatan 1300 / 2000W
    Kontrol Toel
    Kadali hawa digital tina 15 ° C dugi ka 35 ° C
    24h Timer, Jauh;
    Simulasi Seuneu, pangendali sacara misah
    Kalayan saklar tip-over
    Kalayan panangalian langkung-pemanasan ganda
    Kalayan gagang gagang anu gampang
    Kalayan tampilan LED
    Kalayan fungsi Swing
    Kalayan fungsi ECO


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wattage (220V-240V ~) / W 1300/2000
    Daya listrik katingali panjang (m) 1.6
    Ukuran produk (mm) 830 * 260 * 260
    Ukuran kotak kado (mm) 870 * 222 * 280
    Ukuran kotak karton (mm) 885 * 464 * 298
    Unit / ctn 2
    NW & G.W / ctn 7.8 / 11
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 446/950/1090

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui