Hai efisiensi Steamer Warm Mist Humidifier DF-HU0501B

  • Hi efficiency Steamer Warm Mist Humidifier DF-HU0501B
  • Hi efficiency Steamer Warm Mist Humidifier DF-HU0501B

Hai efisiensi Steamer Warm Mist Humidifier DF-HU0501B


  • Tegangan (V): 220-240 ~ / 50Hz
  • Wattage: 550W / 300W
  • Kamampuhan hinaan: 600ml / h (Max)
  • Kapasitas Cai: 5 L
  • Bising: ≤37dB
  • Ukuran (mm): 250 * 198 * 328mm
  • Ukuran Kamar Cocog (m²): 20-35
  • Ukuran GB (mm): /
  • Ukuran karton (mm): /
  • W / GW (kg): /
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): /
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    - Kalembaban séhat: Uap Humidifier nawiskeun pelembapan hawa higienis, anu paling cocog pikeun kulawarga.

    - Humidifying ku sterilisasi: Cai anu ngagolak janten maéhan 100% baktéri, otomatis nguap ku halimun anu séhat & séhat, ngajamin suasana anu aman sareng nyaman pikeun rumah tangga sareng barudak sareng piaraan.

    - Kakuatan: 300W / 550W, 2 pilihan,

    - Dilengkepan kipas DC, ngontrol suhu uap ogé di toko halimun di tingkat 50-60.

    - Kalembaban konstan: 600 ml / kapasitas kalembaban, tetep kelembapan, tetep asor stabil di ruangan / kantor anjeun.

    - Tangki cai portabel: tank 5L ngamungkinkeun sadaya dinten nganggo.

    - Friendly pangguna: kontrol listrik kalayan operasi jauh, operasi pikaresepeun. Kalayan kotak aroma, anjeun tiasa nempatkeun minyak wangi atanapi minyak pati kalayan bau karesep anjeun.

    - Fungsi Smart: Konstanta damel di 50% RH handapeun fungsi ECO, nalika kalembaban kamar ngahontal 50%, ngaleungitkeun fungsi eureun. Smart sareng ongkos efektif.

    - Kasalametan Dipercanten: Alarm sareng otomatis pareum kusabab kakurangan cai pikeun ngajaga unit tina langkung panas.

    - Pangropéa Gampang: Tangki cai portabel, sareng struktur bersih anu gampang nganggo sikat.

    - Saran - Sertifikasi: CB, CE, GS, garansi kaamanan salami 12 sasih.

    DF-HU0501B (2)

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tegangan (V) : 220-240 ~ / 50Hz  
    Taksi  550W / 300W
    Kamampuh hinaan  600ml / h (Max)
    Kapasitas Cai  5 L
    Ribut  ≤37dB
    Ukuran (mm)  250 * 198 * 328mm
    Ukuran Kamar Cocog (m²)  20-35
    Ukuran GB (mm)  /
    Ukuran karton (mm) /
    W / GW (kg)  /
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs)  /
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010

      Ultrasonik Seueur & Haneut Humidifier DF-HU2 ...

      * Fungsional - Téknologi Halimis Ultrasonik: urang ...
    • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28015

      Ultrasonik Seueur & Haneut Humidifier DF-HU2 ...

      * Fungsi - Haturan épéktivitas lebaran: cai 4L ...
    • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier  DF-HU28011

      Ultrasonic Cool & Haneut Humidifier DF-HU28011

      * Fungsional - Téknologi Halimis Ultrasonik: urang ...
    • Ultrasonic Cool Mist Humidifier  DF-HU23012

      Ultrasonic Cool Mist Humidifier DF-HU23012

      * Fungsi - Téknologi Halimis Téh Apik: Br ...