Pemanas Logam DF-HT5501P

  • Metal Heater DF-HT5501P
  • Metal Heater DF-HT5501P
  • Metal Heater DF-HT5501P

Pemanas Logam DF-HT5501P


  • Wattage (220V-240V ~) / W: 1200/2000
  • Daya listrik katingali panjang (m): 1.6
  • Ukuran produk (mm): 194 * 145 * 266
  • Ukuran kotak kado (mm): 226 * 190 * 295
  • Ukuran kotak karton (mm): 592 * 470 * 313
  • Unit / ctn: 6
  • NW & G.W / ctn: 15,3 / 19
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 1800/3964/4518
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    2000W ukuran mékanis kontrol Samll Panas logam DF-HT5501P kalayan gagang
    Ukuran mékanis leutik Mesin Panas Metal DF-HT5501P mangrupikeun pendamping garansi kanggo gaduh salami bulan-bulan anu langkung tiis taun. Éta sampurna pikeun leutik dugi ka kamar ukuran pertengahan sareng nawiskeun sakuriling pemanasan ruangan. Éta ngabantosan anjeun tetep séhat sepanjang waktos.
    Pemanas 1. Ieu diperbuat tina keramik kuat anu tetep tiis kana sentuhan, mawa kanyamanan aman ka bumi anjeun. Unit kasebut ngirimkeun 2000 watt listrik sareng gaduh kakuatan mékanis anu sacara otomatis nyaluyukeun diri pikeun ngahémat énergi. Panaskeun kakuatan tinggi gancang nyababkeun naon waé ruangan anu santai. Ditambahkeun, kakawasaan kipas ngabantosan nyebarkeun kahaneutan gancang-gancang. Éta ogé ngalindungan panyalindungan diwangun tina panas teuing, salian unsur ngatur diri pikeun kaamanan tambahan. Éta cocog pikeun dianggo di pangkeng, den, kantor home sareng rohangan sanés. Anjeun tiasa nempatkeun éta di lantai pikeun ngamanasan kaki anjeun atanapi dina méja pikeun ngamanasan kamar. Desain kompak matak ngamudahkeun pikeun nyandak tina hiji tempat ka tempat anu sanés. Panas rohangan Ieu gancang manaskeun, ngahasilkeun kakayaan panas anu tahan sareng ngan ukur 3 detik tanpa coil kabuka.
    2.Tip-Over And Overheat Protection: Kasalametan anjeun parantos dipastikeun ku manaskeun ku fitur panyalindungan tip-over sareng overheats. Nalika manaskeun panas teuing, alatna bakal dipareuman sacara otomatis. Sarupa oge, tip-over fitur dipareuman unit nalika diteruskeun atanapi mundur.
    3.Metal awak, téknologi kuat sareng modern modern cocog sareng sagala rupa gaya perabot. Bentukna leutik tiasa masihan rasa stabil sareng fungsi penyejukan, henteu ngan manaskeun tapi pasangan anu saé dina usum panas.
    Panaskeun PTC kalawan kakuatan 1200 / 2000W;
    Kontrol mékanis;
    Kalayan kontrol termostat mékanis;
    Kalayan switch tip-over;
    Kalayan gagang gagang anu gampang;
    Kalayan kipas fungsi;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wattage (220V-240V ~) / W 1200/2000
    Daya listrik katingali panjang (m) 1.6
    Ukuran produk (mm) 194 * 145 * 266
    Ukuran kotak kado (mm) 226 * 190 * 295
    Ukuran kotak karton (mm) 592 * 470 * 313
    Unit / ctn 6
    NW & G.W / ctn 15,3 / 19
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 1800/3964/4518
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Tower Ultra Thin Heater DF-HT5228P

      Panas Nipis Ultra ipis DF-HT5228P

      * Fungsi 1.Tuh aya dua bagian pemanasan. Hiji anjeunna ...
    • 2KW Home Ceramic  PTC  Fan Heater, Tower Heater With ECO, 2 Heat Settings, Adjustable Thermostat , WIFI, White/Black,220V DF-HT5326P

      2KW Home Seramik PTC Keramik Fan, Panas Menara ...

      * Fungsi kontrol cerdas janten tren. ...
    • Touch control Space heater, fan function heater, PTC Ceramic body sensor Heater DF-HT5366P with Overheat Protection & Tip-Over Protection

      Pemanas Rampa Pemanas ruang, pemanas fungsi kipas ...

      * Fungsi Pemanas 1.Space: Heater Keramik nyaéta ...
    • Heater with Humidifier DF-HT0550P (33″)

      Panaskeun sareng Humidifier DF-HT0550P (33 ″)

      * Pemanasan Fungsi mung nyandak 3 detik tanpa w ...