Warta

Warta

  • Juragan Wilujeng sumping Online Kantong Online

    Dina isuk cerah 15 Juni di Guangzhou, paviliun Pazhou Kanton sapanjang Walungan Mutiara sepi. Nanging sacara online, pamukaan saatos tina profil anu ka-127 dina kaédah Canton mimiti. Kanggo kaanan anu adil ka-127 ieu, 25.000 perusahaan milu sareng kira-kira 1,8 juta komoditas ékspor we ...
    Maca deui
  • NEW PRODUCT LAUNCH – AIR COOELR DF-AF1201C YOUNG GUYS’ GOOD MATE

    PANJANG BARU JAWA BARAT - AIR COOELR DF-AF1201C YOUNG GUYS 'MATU GURU

    "Pemanasan évaporatif mangrupikeun pilihan anu saé pikeun lingkungan kalayan curah hujan sabab saé cekap sareng énggal-énggal ngaraoskeun biaya rendah," saur Lukas, CEO sareng pangadeg NewAir, salah sahiji mitra lian. "Ditambahkeun, aranjeunna ngagunakeun jumlah listrik anu sami salaku bohlam lampu, anu tiasa ...
    Maca deui
  • Kantor Anyar, Perjalanan Anyar Fase Katilu tina Zat Téknis Lianchuang Rengse

    Warta anu saé! Tahap katilu tina zona Téknis Lianchuang réngsé. Dugi ka ayeuna, balé paméran parantos réngsé, sareng Lianchuang Appliance ngalih ka kantor anyar sacara formal. Fase kahiji sareng kadua Zona Téknis Lianchuang milik taman téknologi nasional anu diakui sacara nasional. Di t ...
    Maca deui
  • Kasempetan Anyar Coexist Sareng Tantang-Terpilih Nyiapkeun pikeun ka-127 Online Kanton

    Taun ieu teu biasa pikeun sadaya dunya. Dina awal taun ieu, wabah mimiti nyebarkeun di Cina sareng sadaya pangaturan aya kacau, kaasup padamelan sareng operasi saatos Pisan Taun Baru Cina. Jalma kedah ngagem topéng nalika diluar, sareng henteu diidinan ...
    Maca deui
  • Peluncuran Produk Anyar-Mini tilas kipas (DF-EF0516D)

    Perhatosan, punten. Hiji produk endah pisan, kipas lipatan mini - DF-EF0516D, parantos datang. Dina tanggal 27 April, produksi ayeuna munggaran parantos ngamimitian. Ieu sababaraha gambar ti garis produksi. Naon ciri khusus produk ieu? Sumangga mangga tuturkeun kuring pikeun terang langkung seueur ngeunaan produk ieu. Di r ...
    Maca deui
  • Self-driving learning, implement improvement -heater product experience

    Pembelajaran nyetir mandiri, ngalaksanakeun pamutahiran produk -peraterangan

    Dinten Senén, 27 April 2020, Dinas Jualan Peralatan Listrik Lianchuang sareng Dinas Jaminan Berkualitas ngayakeun acara "Keram Heater DF-HT5209P Pengalaman Pengalaman Produk". Acara éta diayakeun di rohangan QA tina Pabrik Peralatan Listrik Lianchuang. Dén ...
    Maca deui
  • LIAN’s Action During the Covid-19 Outbreak

    Padamelan LIAN Salila Wabahna Covid-19

    Kasalametan ● Éfisién ● Pelayanan ☺ Kacepetan LIAN Léngkah urang nyepetkeun produksi massal l Sateuacanna tanggal 28 Pebruari: tingkat pulih 60% l Sateuacanna Maret 5: tingkat pulih 80% l Sateuacan 10 Maret: tingkat pulih 100% Rekrutmen Multi-saluran pikeun labors via rupa-rupa saluran pikeun mastikeun ...
    Maca deui
  • Donation of Commercial Evaporative Coolers from Lianchuang to Help the Third Hospital for Anti-COVID-19

    Sumbangan Komérsér Penyu Komérsér ti Lianchuang kanggo Ngabantosan Rumah Sakit Katilu pikeun Anti COVID-19

      Usum usum tiis tungtungna bakal lulus, sareng cinyusu pasti bakal sumping! Dina soré 22 April, Mr Wang Hai, Patugas Acara Publik di Lianchuang Technology Group, atas nama langkung ti 4,000 pagawé grup, nyumbangkeun kelompok Pangéran Penyuaran Komérsial anu gedé sareng téréh ka P Katilu ...
    Maca deui
  • Circulation fan, a fan that can be used all year around.

    Kipas sirkulasi, kipas anu tiasa dianggo sapanjang taun.

    1.Princip kipas sirkulasi hawa Kipas sirkulasi ngagambar hawa di tukang kana mesin pikeun ngontrol arah aliran hawa, kusabab hawa kentel, hawa tiasa ditiup langkung tebih. Jaringan hareup kipas angin tiasa konséntrasi angin kana balok angin lajur sareng ngabentuk tig ...
    Maca deui
  • Air cooler/heater

    Panas hawa / manaskeun

    Udara Penyuap mangrupakeun pilihan pendingin ramah lingkungan sareng ramah pikeun bumi anjeun atanapi kantor. Seueur sapertos angin ngahiliwir ngalir ka hiji danau atanapi hawa anu nyegerkeun anu raoseun caket curug, hawa dingin ngahasilkeun angin ngahibur, angin asik kalayan proses alami evapora cai ...
    Maca deui
  • IF Award DF-HT3810P

    IF Award DF-HT3810P

    Ieu mangrupikeun produk béntang kami DF-HT3810P (Dua warna: bodas sareng hideung) anu ngagaduhan penghargaan desain IF taun 2017. Panginten anjeun henteu terang pisan ngeunaan panghargaan IF. Abdi hoyong ngenalkeun anjeun pangajén ieu. The Design Desain iF, disingkat janten "iF", ...
    Maca deui
  • Paméran

    Maca deui