PANJANG BARU JAWA BARAT - AIR COOELR DF-AF1201C YOUNG GUYS 'MATU GURU

PANJANG BARU JAWA BARAT - AIR COOELR DF-AF1201C YOUNG GUYS 'MATU GURU

"Pemanasan évaporatif mangrupikeun pilihan anu saé pikeun lingkungan kalayan curah hujan sabab saé cekap sareng énggal-énggal ngaraoskeun biaya rendah," saur Lukas, CEO sareng pangadeg NewAir, salah sahiji mitra lian. "Sajaba ti éta, aranjeunna nganggo jumlah listrik anu sami salaku bohlam lampu, anu tiasa nyababkeun tabungan ageung bari tetep énggal-énggal ngalamar sakuliling anjeun."

Cikénéh Lian ngaluncurkeun sababaraha péstér hawa anyar, di antawisna, DF-AF1201C parantos ngagaduhan perhatian sareng popularitas ku para pamuda sakali dileupaskeun. Ayeuna para nasabah tiasa ngagaleuh di 22 nagara sareng kawasan. Contona, Jepang, Hong Kong, Macau, Taiwan, Koréa Kidul, AS, Inggris, Jerman, Perancis, Italia, Polandia, Slowakia, Hungaria, Czech Republic, Yunani, jsb.

 

Naha nya kitu populer? Hayu urang gaduh tampilan!

Éta mangrupikeun panyejuk hawa anu leutik pikeun dianggo pribadi. Beuratna 3,7 kg, anjeun tiasa ngalaksanakeun kalawat ka mana waé kalayan cecekelan sareng tuang universal. Éta mangrupikeun pendamping anu sampurna pikeun méja kantor, pangkeng, sareng rohangan alit sanés anu sanés.

Éta ngan ukur ngagambar 45 watt pikeun pendingin, sareng ningali lampu-lampu ieu, aranjeunna bakal diménsi ku 30% upami teu aya operasi dina hiji menit, anu bakal ngabantosan anjeun ngahémat sababaraha biaya listrik.

Aya 3 kecepatan angin sareng modeu pikeun dipilih, sareng anjeun tiasa nyetél waktos nganggo 4 pilihan. Upami anjeun henteu nyetél waktosna, éta otomatis bakal ngeureunkeun damel upami teu aya operasi salami 15 jam, upami anjeun kaluar damel atanapi ngarambat sareng éta masih jalan.

Pikeun bilah, pencét tombol pikeun osilasi kénca-katuhu, éta adjustment manual pikeun turun-handap, kisaran katutupan 80 ° kanggo dua arah éta.

Tangki cai tiasa dicabut (Utility patén: ZL 2012 2 0745285.8), cai di jerona tiasa dianggo sakitar 9 jam. Dina raraga nyegah tina pembakaran garing saatos operasi lila, pompa cai sacara otomatis lirén damel saatos 10 jam operasi kontinyu tina fungsi penyejukan, teras fungsina ieu dipareuman samentawis, samentawis fungsi anu sanésna sami.

Aya fungsina pikeun ngabasuh pad pendinginan. Pencét tombol kacepetan pikeun 3s, unitna bakal gancang kana 20 menit sareng pareum kanggo neundeun

Ieu ciri anu diringkeskeun:

1. Kalayan kadali jauh

2. Kalayan panel tampilan LED

3. laju angin 3: HI, MID, LOW

4. modeu angin: Alam / Biasa / Saré

Waktuna 5.2,4,8 jam

6. Otomatis kenca-katuhu, adjustment manual pikeun turun-handap

7. Ngiringan saringan lebah fénoméntal sateuacan panyimpen

8. Tangki cai anu tiasa dicabut, kapasitas 3L

9. Daya penyejuk: 45W

10. Kapasitas tangki (L) 3

Éta sadaya fitur utama. Naha aya anu lain anu anjeun hoyong terang? Mangga punten badé ngahubungi kami pikeun nyandak conto pikeun diajar lengkep!

Ieu mangrupikeun pidéo produk pikeun acuan anjeun (https://youtu.be/ikzYjiZl1UQ). Upami anjeun resep ka produk ieu, tong ragu, mangga ngahubungi kami.


Waktu pos: Jun-09-2020