Nangtung Circulator Fan sareng AC Motor, Sepi sareng Osilasi 3D DF-EF1090T

  • Stand Circulator Fan with AC Motor, Quiet and 3D Oscillation DF-EF1090T
  • Stand Circulator Fan with AC Motor, Quiet and 3D Oscillation DF-EF1090T
  • Stand Circulator Fan with AC Motor, Quiet and 3D Oscillation DF-EF1090T
  • Stand Circulator Fan with AC Motor, Quiet and 3D Oscillation DF-EF1090T
  • Stand Circulator Fan with AC Motor, Quiet and 3D Oscillation DF-EF1090T
  • Stand Circulator Fan with AC Motor, Quiet and 3D Oscillation DF-EF1090T
  • Stand Circulator Fan with AC Motor, Quiet and 3D Oscillation DF-EF1090T
  • Stand Circulator Fan with AC Motor, Quiet and 3D Oscillation DF-EF1090T

Nangtung Circulator Fan sareng AC Motor, Sepi sareng Osilasi 3D DF-EF1090T


  • Wattage (220-240V) / W: 65
  • Daya listrik katingali panjang (m): 1,8
  • Ukuran produk (mm): 324 * 339 * 644/324 * 339 * 790
  • Ukuran kotak kado (mm): 695 * 370 * 375
  • Unit / ctn: 1.
  • NW & G.W / ctn: 4.4 / 5.5
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 288/612/693
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Pidio

    Produk Tag

    * Fungsi
    1.Principle kipas sirkulasi hawa
    Kipas sirkulasi ngagambar hawa di tukang kana mesin pikeun ngontrol arah aliran hawa, kusabab angin kentel, hawa tiasa ditiup langkung tebih.
    Jaringan hareup kipas sirkulasi tiasa konsentrasi angin kana balok angin kolum sareng ngabentuk aliran udara turbin anu ketat. Nalika angin turbin ieu ngalir di jero rohangan, éta tiasa ngagambar langkung seueur hawa kana aliran udara. Nalika kolom angin ngalir sakitar rohangan, tembok sakuriling ngagambarkeun kolom angin sareng ngagancangkeun sirkulasi hawa.
    1090
    Desain datar kipas biasa-biasa, angin niupkeun arah siga jalan langsung anu nyababkeun, anu heuras sareng teu tiasa niup pisan jauh. Salian ti éta, upami tetep niup kana awak atanapi sirah kanggo waktos anu lami, éta tiasa nyababkeun lieur atanapi pusing.

    2. Anggo nganggo kondisioner hawa supados suhu suhu sadayana saimbang

    Sakumaha dipikanyaho hawa tiis bakal turun sareng hawa panas naék, anu bakal ngajantenkeun suhu henteu saimbang, nalika kipas sirkulasi dianggo di kamar anu berhawa dingin pikeun ngagancangkeun aliran hawa sapanjang rohangan, suhu séhat kamar tiasa saimbang gancang, anu langkung kondusif pikeun kaséhatan.
    1090
    3. Edaran kipas, kipas anu tiasa dianggo sapanjang taun.
    Tiis usum panas, haneut dina usum tiis, hawa seger dina usum semi sareng usum gugur, sareng garing dina usum baseuh.

    4. Kipas circuit anu jarak jarak angin panjang 10m, sareng osilasi 3D sacara otomatis,
    1090
    supaya éta tiasa dianggo sadayana ruangan jero ruangan, khususna anu langkung saé di tempat anu gagak, sapertos réstoran, kantor kanggo nyebarkeun hawa anu saé.
    1090
    5. Desain fashion nganggo panel kontrol touch sareng tampilan LED, gampang dianggo;
    6. 4 laju angin (luhur / tengah / rendah / tiiseun) pikeun nyumponan sarat konsumer anu béda;
    7. modeu angin (normal / alami / bobo) kanggo nyumponan sarat waktos anu béda; Modeu bobo kalayan laju hening sareng 1 mnt lampu pareum sacara otomatis, saé upami bobo
    1090
    Jam 8-1 jam 8.12 ngagunakeun anu ramah;
    9. jangkungna dilas ku leungeun, 4 jangkungna pilihan;
    1090
    10. Anu bisa dicabut penggemar & agul, gampang pikeun bersih saatos nganggo lami
    1090
    Alat kontrol jauh 11.6metrs pikeun ngontrol kipas sirkulator tanpa ngaleupaskeun
    12. Fungsi memori sayaga

    Panel Control Toel
    4 kecepatan & 3 modeu angin
    Puteran otomatis sareng kénca sareng katuhu sareng puteran stereoskopis 3D
    1-12 jam waktos sareng mareuman
    Jangkungna laras ku panangan
    Gampang dianggo nganggo jauh
    Fungsi memori sayaga


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Wattage (220-240V) / W  65
    Daya listrik katingali panjang (m) 1,8
    Ukuran produk (mm) 324 * 339 * 644/324 * 339 * 790
    Ukuran kotak kado (mm)  695 * 370 * 375
    Unit / ctn 1.
    NW & G.W / ctn   4.4 / 5.5
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs)  288/612/693

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Air Circulator with Heating Function, Strong Wind with Remote Control DF-EF1031A

      Énergi hawa sareng Pemanasan Fungsi, Wi-Fi Kuat ...

      * Fungsi 80 ° horizontal osilasi automatica ...
    • Table Whole Room Air Circulator Fan, with Heating Function(1500W), Timer & Oscillation White DF-EF1050AG1

      Méja Sakabeh Fan Panyawat Udara Kamar, sareng Heati ...

      * Fungsi LED dispay, panel kontrol touch, elegan ...
    • Table Whole Room Air Circulator Fan, with Heating Function(2000W), Timer & Oscillation Black DF-EF1050AG2

      Méja Sakabeh Fan Panyawat Udara Kamar, sareng Heati ...

      * Fungsi 1.Equipped with high & lowin coolin ...
    • DF-EF0816V (8″) Table Air Circulator Fan, 360°Oscillation, Timer with Remote  White

      DF-EF0816V (8 ″) Méja hawa Circulator Fan, ...

      * Fungsi Ékulasi anu gancang nalika nganggo toget ...