Humorifier Pancuran Hangat Steamer DF-HU06091G1

  • Steamer Warm Mist Humidifier   DF-HU06091G1
  • Steamer Warm Mist Humidifier   DF-HU06091G1
  • Steamer Warm Mist Humidifier   DF-HU06091G1
  • Steamer Warm Mist Humidifier   DF-HU06091G1
  • Steamer Warm Mist Humidifier   DF-HU06091G1
  • Steamer Warm Mist Humidifier   DF-HU06091G1
  • Steamer Warm Mist Humidifier   DF-HU06091G1

Humorifier Pancuran Hangat Steamer DF-HU06091G1


  • Tegangan (V): 220-240 ~ / 50Hz
  • Wattage: 200W
  • Kamampuhan hinaan: 220ml / h (Max)
  • Kapasitas Cai: 3L
  • Timer: 1-12h
  • Bising: ≤37dB
  • Ukuran (mm): 294 * 150 * 232
  • Ukuran GB (mm): 338 * 198 * 304
  • Ukuran karton (mm): 696 * 414 * 322 / 4PCS
  • NW / GW (kg): N.1.8 / 9.6
  • Ukuran kamar (m²): 20-35
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 1260/2608/2964
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    - humidification séhat: Uap Humidifier nawiskeun pelembapan hawa higienis, anu paling cocog pikeun kulawarga.
    - Humidifying ku sterilisasi: Cai anu ngagolak nyababkeun baktéri 100%, otomatis menguap halimun anu séhat & séhat, mastikeun suasana anu aman sareng nyaman pikeun rumah tangga sareng barudak sareng piaraan.
    - Kalembaban konstan: 220ml / kapasitas kalembaban, tetep kelembapan, tetep asor stabil di kamar / kantor anjeun.
    - Tangki cai portabel: tank 3L ngamungkinkeun kanggo 12-13 jam jalan, dianggo sadinten.
    - Friendly Pamaké: Desain minimalis kalayan kontrol gampang mékanis pikeun ON / OFF, operasi gampang. Kalayan kotak aroma, anjeun tiasa nempatkeun minyak wangi atanapi minyak pati kalayan bau karesep anjeun.
    - Kasalametan Dipercanten: Alarm sareng otomatis pareum kusabab kakurangan cai pikeun ngajaga unit tina langkung panas.
    - Pangropéa Gampang: Tangki cai portabel, sareng struktur bersih anu gampang nganggo sikat.
    - Saran - Sertifikasi: CB, CE, GS, garansi kaamanan salami 12 sasih
    DF-HU06091G1 (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tegangan (V)  220-240 ~ / 50Hz
    Taksi  200W
    Kamampuh hinaan  220ml / h (Max)
    Kapasitas Cai  3 L
    Ribut  ≤37dB
    Ukuran (mm)  294 * 150 * 232
    Ukuran GB (mm)  338 * 198 * 304
    Ukuran karton (mm) 696 * 414 * 322 / 4PCS
    W / GW (kg)  1,8 / 9.6
    Ukuran kamar (m²)  20-35
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs)  1260/2608/2964
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Air Washer-Humidifier & Purifier   DF-HU29100

      Air Washer-Humidifier & Purifier DF-HU29100

      * Fungsi - Ngabantosan tiris & flu- Lamun datang ...
    • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010

      Ultrasonik Seueur & Haneut Humidifier DF-HU2 ...

      * Fungsional - Téknologi Halimis Ultrasonik: urang ...
    • Ultrasonic Cool Mist Humidifier  DF-HU23012

      Ultrasonic Cool Mist Humidifier DF-HU23012

      * Fungsi - Téknologi Halimis Téh Apik: Br ...
    • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier  DF-HU28011

      Ultrasonic Cool & Haneut Humidifier DF-HU28011

      * Fungsional - Téknologi Halimis Ultrasonik: urang ...