Ultrasonic Cool Mist Humidifier DF-HU23012

  • Ultrasonic Cool Mist Humidifier  DF-HU23012
  • Ultrasonic Cool Mist Humidifier  DF-HU23012
  • Ultrasonic Cool Mist Humidifier  DF-HU23012

Ultrasonic Cool Mist Humidifier DF-HU23012


  • Tegangan (V): 220-240 ~ / 50Hz
  • Wattage: 20W
  • Kamampuhan hinaan: 320ml / h (Max)
  • Kapasitas Cai: 2.6L
  • Timer: 1-12h
  • Bising: ≤40 dB
  • Ukuran (mm): 5.200 * 850
  • Ukuran GB (mm): 355 * 224 * 354
  • Ukuran karton (mm): 314 * 238 * 392 / 2PCS
  • NW / GW (kg): N.1.5 / 5.1
  • Ukuran kamar (m²): 35 ~ 50
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 556/1172/1308
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    - Téknologi Halimun Ultrasonik: Napas dina hawa beueus seger, tanpa lantai baseuh atanapi parabot direndam. Atomizer Klasik 1.7M klasik janten cai halimun anu ngalir kana saluran hawa maju sareng merentas sakuliling bumi.
    - Sadayana nganggo: Tangki cai 2,6L, cekap pikeun pangguna sadinten, 8 jam kalembaban anu cocog di kamar anjeun.
    - Bumi disaluyukeun- Pilihan kalembaban anu tiasa dilebetkeun- Haturan / Pertengah / rendah, anjeun tiasa milih mode anu paling teu saé ku anjeun bakal.
    - Jogét hiasan kamar: Desain sapertos Parahu, unik sareng modél, alat hiasan bumi pikeun kahirupan modéren.
    - Kadali gampang: 2 setélan asor: Luhur & rendah, Kontrol gampang mékanis;
    - Otomatis ngalih ka handap asor sareng mareuman saatos modeu bobo;
    - pangguna Friendly- Gampang pikeun ngabersihan nganggo sikat; kartrij deminalisasi éfisién luhur pikeun ngaluarkeun mineral tina cai (opsional);
    - Kasalametan anu terpercaya: Alarm sareng otomatis pareum pikeun kakurangan cai; Eureun-lirén nalika angkat tanki sacara acak
    - Jaminan - Sértipikasi: CE, CB, GS. Kualitas garansi salami 12 bulan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tegangan (V) 220-240 ~ / 50Hz
    Taksi 20W
    Kamampuh hinaan 320ml / h (Max)
    Kapasitas Cai 2.6L
    Ribut ≤40 dB
    Ukuran (mm) 5.200 * 850
    Ukuran GB (mm) 355 * 224 * 354
    Ukuran karton (mm) 314 * 238 * 392 / 2PCS
    W / GW (kg) 1,5 / 5.1
    Ukuran kamar (m²) 35 ~ 50
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 556/1172/1308
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Ultrasonic Cool & Warm Mist Humidifier  DF-HU1100

      Ultrasonic Cool & Haneut Mist Humidifier DF ...

      * Fungsi Teknologi Kasalahan Cool Ultrasonik: Brea ...
    • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28016

      Ultrasonis Sipil Beureum & Haneut Humbul DF-HU28016

      * Fungsi - Haturan épéktivitas lebaran: cai 4L ...
    • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28019

      Ultrasonis Kelab Sering & Haneut Humbul DF-HU28019

      * Fungsi - Ngeusian Mudah sareng Pembersihan Mudah: Wit ...
    • Hi efficiency Steamer Warm Mist Humidifier DF-HU0501B

      Hai efisiensi Steamer Haneut Mist Humidifier DF-H ...

      - Kelembapan séhat: Kelembapan Humidifier ...