Ultrasonis Sipil Beureum & Haneut Humbul DF-HU28016

  • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28016
  • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28016
  • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28016

Ultrasonis Sipil Beureum & Haneut Humbul DF-HU28016


  • Tegangan (V): 220-240 ~ / 50Hz
  • Wattage: 95W
  • Kamampuhan hinaan: 350ml / h (Max)
  • Kapasitas Cai: 95
  • Timer: 1-12h
  • Bising: ≤45dB (jarak 1m)
  • Ukuran (mm): 218 * 218 * 235
  • Ukuran GB (mm): 264 * 264 * 314
  • Ukuran karton (mm): 548 * 548 * 332 / 4PCS
  • NW / GW (kg): 1,8 / 11.4
  • Ukuran kamar (m²): 35 ~ 40
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 1064/2236/2572
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    - Haturan efisiensasi hatur nuhun: tank cai 4L cukup pikeun nyayogikeun waktos ngaji 13h, ku kaluaran halimun super luhur dugi ka 350ml / h (MAX) & 200ml / h (MIN), anjeun tiasa gampang nanganan kamar tidur sareng ruang tamu, atanapi kantor .
    - Téknologi Halimis Ultrasonik: Unit ngagunakeun téknologi frekuensi tinggi ultrasonic pikeun ngarobah cai kana 1-5 juta partikel super anu dispénsasi kana hawa merata. Napas dina hawa beueus seger, tanpa lantai baseuh atanapi parabot direndam.
    - Kelembapan anu tiasa diatur: setting kalembaban digital, 40% - 70% balap, anjeun tiasa nyetél modeu anu paling karep ku upami anjeun. Humidifier bakal otomatis sayaga sakali kalembaban kamar ngahontal nilai anu ditangtukeun, sareng nalika asor rohangan kirang tina nilai anu diatur, humidifier bakal otomatis pulih deui kana modeu damel.
    - Timer: 1/4/8 setting waktos jam.
    - Rarancang Friendly Panganggo: Panel kontrol Toel sareng indikator cahaya LED, nozzle halimun-halus luwes pikeun arah anu béda; Kalayan fungsi ambu, anjeun tiasa nempatkeun minyak wangi atanapi minyak penting kalayan bau karesep anjeun.
    - Kasalametan anu terpercaya: Alarm sareng otomatis pareum pikeun kakurangan cai; Awas kanggo tank cai kosong;
    - Kardus demineralisasi éfisién luhur pikeun ngaluarkeun mineral tina cai (opsional);
    - Jaminan - Sertifikasi: CE, CB, GS, garansi kualitas salami 12 bulan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tegangan (V) 220-240 ~ / 50Hz
    Taksi 95W
    Kamampuh hinaan 350ml / h (Max)
    Kapasitas Cai 4L
    Timer 1-12h
    Ribut ≤45dB (jarak 1m)
    Ukuran (mm) 218 * 218 * 235
    Ukuran GB (mm) 264 * 264 * 314
    Ukuran karton (mm) 548 * 548 * 332 / 4PCS
    NW / GW (kg) 1,8 / 11.4
    Ukuran kamar (m²) 35-40
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 1064/2236/2572
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier  DF-HU28011

      Ultrasonic Cool & Haneut Humidifier DF-HU28011

      * Fungsional - Téknologi Halimis Ultrasonik: urang ...
    • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010

      Ultrasonik Seueur & Haneut Humidifier DF-HU2 ...

      * Fungsional - Téknologi Halimis Ultrasonik: urang ...
    • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28019

      Ultrasonis Kelab Sering & Haneut Humbul DF-HU28019

      * Fungsi - Ngeusian Mudah sareng Pembersihan Mudah: Wit ...
    • Ultrasonic Cool Mist Humidifier  DF-HU23012

      Ultrasonic Cool Mist Humidifier DF-HU23012

      * Fungsi - Téknologi Halimis Téh Apik: Br ...