Ultrasonic Cool & Haneut Humidifier DF-HU28010

  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010
  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010
  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010
  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010
  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010

Ultrasonic Cool & Haneut Humidifier DF-HU28010


  • Tegangan (V): 220-240 ~ / 50Hz
  • Wattage: 105W
  • Kamampuhan hinaan: 350ml / h (Max)
  • Kapasitas Cai: 6L
  • Timer: 1-12h
  • Bising: ≤40dB
  • Ukuran (mm): 176 * 281 * 305
  • Ukuran GB (mm): 355 * 224 * 354
  • Ukuran karton (mm): 468 * 368 * 370 / 2PCS
  • NW / GW (kg): 2.4 / 6.6
  • Ukuran kamar (m²): 35 ~ 40
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 900/1868/2102
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    - Téknologi Halimis Ultrasonik: nganggo téknologi frekuensi tinggi ultrasonic pikeun ngarobah cai kana 1-5 juta partikel super anu dispénsasi kana hawa merata. Napas dina hawa beueus seger, tanpa lantai baseuh atanapi parabot direndam.
    - Haturan efisiensasi haturan: Kalayan kaluaran halimun anu luhur dugi ka 350ml / h (MAX) & 200ml / h (MIN), anjeun tiasa gampil ngatur kamar pangkeng sareng ruang tamu, atanapi kantor.
    - Kamampuhan ageung: Kamampuan ageung 6L ngamungkinkeun kanggo waktosna langkung lami, henteu peryogi ngarobih sering teuing cai.
    - Kelembapan anu tiasa diatur: Setélan kalembaban Pilihan -Haturan / KURING. Setélan asor digital, 30% - 95% - CO (Constant Humidifying), anjeun tiasa nyetél modeu anu paling karep ku upami anjeun. Humidifier bakal otomatis sayaga sakali kalembaban kamar ngahontal nilai anu ditangtukeun, sareng nalika asor rohangan kirang tina nilai anu diatur, humidifier bakal otomatis pulih deui kana modeu damel.
    - Timer: setting jam 1-12 jam, otomatis pareum waktos waktos parantos réngsé, ulah nyimpangkeun sareng nyalametkeun tanaga.
    - Modeu bobo: Sora sareng indikator pareum sacara otomatis sawaktos teu aya operasi dina jarak 5s dina unit dina modeu bobo, anjeun tiasa menikmati wengi anu sepi sareng teu terang.
    - Gampang dieusian sareng Gampang beberesih: Kalayan humidifiers tradisional, anjeun kedah nyandak bak kaluar tanki sareng nambihan cai. Henteu kedah ngalakukeun ayeuna kalayan top-ngeusian & tank portabel. Anjeun tiasa nambihan cai langsung ti luhur pisan. Sareng desain anu saé cocog pikeun bersih ogé, tangki sareng tilelep tiasa gampang dibéréskeun dina cai, unggal juru bakal beresih, jauh tina baktéri padumukan.
    - Memori Smart: Nalika anjeun ngabalikan deui humidifier, unit émut fungsi nalika anjeun lepas pareum (tanpa nyolok), janten anjeun henteu kedah nyetél deui. Tapi fungsi anu diingetkeun teu kalebet kabayang anu panas / jam sareng mode bobo.
    - Rarancang anu elegan: Panel touch éléktronik sareng tampilan LED Matrix gedé, intuitional nunjukkeun modeu damel. Anjeun tiasa nyalungkeun humidifier dina jarak 6 méter, langkung saé kanggo operasi.
    - Rarancang Friendly Pamaké: Multifunctional-360 ° muncung halimun-lébar pikeun arah anu béda; Kalayan fungsi ambu, anjeun tiasa nempatkeun minyak wangi atanapi minyak penting kalayan bau karesep anjeun.
    - Kasalametan Dipercanten: pangguna-friendly Alarm sareng otomatis pareum pikeun kakurangan cai; Awas kanggo tank cai kosong;
    - Kardus demineralisasi éfisién luhur pikeun ngaluarkeun mineral tina cai (opsional);
    - Jaminan - Sertifikasi: CE, CB, GS, garansi kualitas salami 12 bulan.
    DF-HU28010 (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tegangan (V)  220-240 ~ / 50Hz
    Taksi 105W
    Kamampuh hinaan 350ml / h (Max)
    Kapasitas Cai 6L
    Timer 1-12h
    Ribut ≤40dB
    Ukuran (mm) 176 * 281 * 305
    Ukuran GB (mm) 355 * 224 * 354
    Ukuran karton (mm) 468 * 368 * 370 / 2PCS
    NW / GW (kg) 2.4 / 6.6
    Ukuran kamar (m²) 35 ~ 40
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 900/1868/2102
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Ultrasonic Cool Mist Humidifier  DF-HU23012

      Ultrasonic Cool Mist Humidifier DF-HU23012

      * Fungsi - Téknologi Halimis Téh Apik: Br ...
    • Hi efficiency Steamer Warm Mist Humidifier DF-HU0501B

      Hai efisiensi Steamer Haneut Mist Humidifier DF-H ...

      - Kelembapan séhat: Kelembapan Humidifier ...
    • Ultrasonic Cool & Warm Mist Humidifier  DF-HU1100

      Ultrasonic Cool & Haneut Mist Humidifier DF ...

      * Fungsi Teknologi Kasalahan Cool Ultrasonik: Brea ...
    • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28019

      Ultrasonis Kelab Sering & Haneut Humbul DF-HU28019

      * Fungsi - Ngeusian Mudah sareng Pembersihan Mudah: Wit ...