Ultrasonic Cool & Haneut Humidifier DF-HU28011

  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier  DF-HU28011
  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier  DF-HU28011
  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier  DF-HU28011

Ultrasonic Cool & Haneut Humidifier DF-HU28011


  • Tegangan (V): 220-240 ~ / 50Hz
  • Wattage: 105W
  • Kamampuhan hinaan: 350ml / h (Max)
  • Kapasitas Cai: 6L
  • Timer: 1-12h
  • Bising: ≤40dB
  • Ukuran (mm): 176 * 281 * 305
  • Ukuran GB (mm): 355 * 224 * 354
  • Ukuran karton (mm): 468 * 368 * 370 / 2PCS
  • NW / GW (kg): 2.4 / 6.6
  • Ukuran kamar (m²): 35 ~ 40
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 900/1868/2102
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    - Téknologi Halimis Ultrasonik: nganggo téknologi frekuensi tinggi ultrasonic pikeun ngarobah cai kana 1-5 juta partikel super anu dispénsasi kana hawa merata. Napas dina hawa beueus seger, tanpa lantai baseuh atanapi parabot direndam.
    - Haturan efisiensasi haturan: Kalayan kaluaran halimun anu luhur dugi ka 350ml / h (MAX) & 200ml / h (MIN), anjeun tiasa gampil ngatur kamar pangkeng sareng ruang tamu, atanapi kantor.
    - Kamampuhan ageung: Kapasitas ageung 6L ngamungkinkeun pikeun waktos langkung waktos sakitar 30 jam dina laju low, henteu peryogi ngarobih sering teuing.
    - Kelembapan anu tiasa dilereskeun: Énergi kalembaban digital, 30% - 95% - CO (Constant Humidifying) sirkulasi, anjeun tiasa nyetél mode anu paling teu saé ku anjeun. Humidifier bakal otomatis sayaga sakali kalembaban kamar ngahontal nilai anu ditangtukeun, sareng nalika asor rohangan kirang tina nilai anu diatur, humidifier bakal otomatis pulih deui kana modeu damel.
    - Timer: setting jam 1-12 jam, otomatis pareum waktos waktos parantos réngsé, ulah nyimpangkeun sareng nyalametkeun tanaga.
    - Rarancang anu elegan: Panel touch éléktronik sareng panel tampilan LED gedé, intuisi nunjukkeun modeu damel kaasup kalembaban, pangatur.
    - Desain Friendly Panganggo: Anjeun tiasa nyéépkeun pelembab dina jarak 6 méter, langkung saé kanggo operasi. Multifunctional-360 ° kabeuleum halimanan anu tiasa dilereskeun pikeun arah anu béda; Kalayan fungsi ambu, anjeun tiasa nempatkeun minyak wangi atanapi minyak penting kalayan bau karesep anjeun.
    - Kasalametan Dipercanten: pangguna-friendly Alarm sareng otomatis pareum pikeun kakurangan cai; Awas kanggo tank cai kosong;
    - Kardus demineralisasi éfisién luhur pikeun ngaluarkeun mineral tina cai (opsional);
    - Jaminan - Sertifikasi: CE, CB, GS, garansi kualitas salami 12 bulan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tegangan (V)  220-240 ~ / 50Hz
    Taksi 105W
    Kamampuh hinaan 350ml / h (Max)
    Kapasitas Cai 6L
    Timer 1-12h
    Ribut ≤40dB
    Ukuran (mm) 176 * 281 * 305
    Ukuran GB (mm) 355 * 224 * 354
    Ukuran karton (mm) 468 * 368 * 370 / 2PCS
    NW / GW (kg) 2.4 / 6.6
    Ukuran kamar (m²) 35 ~ 40
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 900/1868/2102
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Ultrasonic Cool & Warm Mist Humidifier  DF-HU1100

      Ultrasonic Cool & Haneut Mist Humidifier DF ...

      * Fungsi Teknologi Kasalahan Cool Ultrasonik: Brea ...
    • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28019

      Ultrasonis Kelab Sering & Haneut Humbul DF-HU28019

      * Fungsi - Ngeusian Mudah sareng Pembersihan Mudah: Wit ...
    • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010

      Ultrasonik Seueur & Haneut Humidifier DF-HU2 ...

      * Fungsional - Téknologi Halimis Ultrasonik: urang ...
    • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28016

      Ultrasonis Sipil Beureum & Haneut Humbul DF-HU28016

      * Fungsi - Haturan épéktivitas lebaran: cai 4L ...