Ultrasonic Cool & Haneut Humidifier DF-HU28015

  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28015
  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28015
  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28015
  • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28015

Ultrasonic Cool & Haneut Humidifier DF-HU28015


  • Tegangan (V): 220-240 ~ / 50Hz
  • Wattage: 95
  • Kamampuhan hinaan: 350ml / h (Max)
  • Kapasitas Cai: 95
  • Timer: 1-12h
  • Bising: ≤45dB (jarak 1m)
  • Ukuran (mm): 218 * 218 * 235
  • Ukuran GB (mm): 264 * 264 * 314
  • Ukuran karton (mm): 548 * 548 * 332 / 4PCS
  • NW / GW (kg): 1,8 / 11.4
  • Ukuran kamar (m²): 35 ~ 40
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 1064/2236/2572
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    - Haturan efisiensasi hatur nuhun: tank cai 4L cukup pikeun nyayogikeun waktos ngaji 13h, ku kaluaran halimun super luhur dugi ka 350ml / h (MAX) & 200ml / h (MIN), anjeun tiasa gampang nanganan kamar tidur sareng ruang tamu, atanapi kantor .
    - Téknologi Halimis Ultrasonik: Unit ngagunakeun téknologi frekuensi tinggi ultrasonic pikeun ngarobah cai kana 1-5 juta partikel super anu dispénsasi kana hawa merata. Napas dina hawa beueus seger, tanpa lantai baseuh atanapi parabot direndam.
    - Kelembapan anu tiasa diatur: setting kalembaban digital, 40% - 70% balap, anjeun tiasa nyetél modeu anu paling karep ku upami anjeun. Humidifier bakal otomatis sayaga sakali kalembaban kamar ngahontal nilai anu ditangtukeun, sareng nalika asor rohangan kirang tina nilai anu diatur, humidifier bakal otomatis pulih deui kana modeu damel.
    - Gampang dieusian sareng Gampang beberesih: Kalayan humidifiers tradisional, anjeun kedah nyandak bak kaluar tanki sareng nambihan cai. Henteu kedah ngalakukeun ayeuna kalayan top-ngeusian & tank portabel. Anjeun tiasa nambihan cai langsung ti luhur pisan. Sareng desain anu saé cocog pikeun bersih ogé, tangki sareng tilelep tiasa gampang dibéréskeun dina cai, unggal juru bakal beresih, jauh tina baktéri padumukan.
    - Timer: setting jam 1-12 jam, otomatis pareum waktos waktos parantos réngsé, ulah nyimpangkeun sareng nyalametkeun tanaga.
    - Rarancang anu elegan: Panel touch éléktronik sareng tampilan LED Matrix gedé, intuitional nunjukkeun modeu damel.
    - Otomatis dimming: Unit bakal hurung otomatis nalika henteu operasi dina 1 mnt, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan lampu anu bersinar nalika bobo.
    - Rarancang Friendly Pamaké: Multifunctional-360 ° muncung halimun-lébar pikeun arah anu béda; Kalayan fungsi ambu, anjeun tiasa nempatkeun minyak wangi atanapi minyak penting kalayan bau karesep anjeun.
    - Kasalametan Dipercanten: pangguna-friendly Alarm sareng otomatis pareum pikeun kakurangan cai; Awas kanggo tank cai kosong;
    - Kardus demineralisasi éfisién luhur pikeun ngaluarkeun mineral tina cai (opsional);
    - Jaminan - Sertifikasi: CE, CB, GS, garansi kualitas salami 12 bulan.
    DF-HU28015 (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tegangan (V)  220-240 ~ / 50Hz
    Taksi 95W
    Kamampuh hinaan 350ml / h (Max)
    Kapasitas Cai 4L
    Timer 1-12h
    Ribut ≤45dB (jarak 1m)
    Ukuran (mm) 218 * 218 * 235
    Ukuran GB (mm) 264 * 264 * 314
    Ukuran karton (mm) 548 * 548 * 332 / 4PCS
    NW / GW (kg) 1,8 / 11.4
    Ukuran kamar (m²) 35-40
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 1064/2236/2572
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Ultrasonic Cool & Warm Mist Humidifier  DF-HU1100

      Ultrasonic Cool & Haneut Mist Humidifier DF ...

      * Fungsi Teknologi Kasalahan Cool Ultrasonik: Brea ...
    • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28016

      Ultrasonis Sipil Beureum & Haneut Humbul DF-HU28016

      * Fungsi - Haturan épéktivitas lebaran: cai 4L ...
    • Hi efficiency Steamer Warm Mist Humidifier DF-HU0501B

      Hai efisiensi Steamer Haneut Mist Humidifier DF-H ...

      - Kelembapan séhat: Kelembapan Humidifier ...
    • Steamer Warm Mist Humidifier   DF-HU06091G1

      Humorifier Pancuran Hangat Steamer DF-HU06091G1

      * Fungsi - Kelembapan séhat: Humid Humid ...