Ultrasonic Cool & Haneut Mist Humidifier DF-HU1100

  • Ultrasonic Cool & Warm Mist Humidifier  DF-HU1100
  • Ultrasonic Cool & Warm Mist Humidifier  DF-HU1100
  • Ultrasonic Cool & Warm Mist Humidifier  DF-HU1100
  • Ultrasonic Cool & Warm Mist Humidifier  DF-HU1100

Ultrasonic Cool & Haneut Mist Humidifier DF-HU1100


  • Tegangan (V): 220-240 ~ / 50Hz
  • Wattage: 100W
  • Kamampuhan hinaan: 400ml / h (Max)
  • Kapasitas Cai: 7L
  • Timer: 1-12h
  • Bising: ≤35dB
  • Ukuran (mm): 267 * 286 * 327
  • Ukuran GB (mm): 318 * 318 * 380
  • Ukuran karton (mm): 638 * 322 * 400 / 2PCS
  • NW / GW (kg): 2.33 / 7.14
  • Ukuran kamar (m²): 30-45
  • 1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs): 688/1460/1548
  • Jinis Produk

    Spésifikasi

    Produk Tag

    * Fungsi
    Téknologi Halimis Ultrasonik: Ngambekan dina hawa beueus seger, tanpa lantai baseuh atanapi parabot direndam. Atomizer Klasik 1.7M klasik janten cai halimun anu ngalir kana saluran hawa maju sareng merentas sakuliling bumi.
    - Hai hérvénsi pelembapan: Kalayan kapasitas asor Max 400ml / h, sareng mnt 200ml / h, anjeun tiasa ngaraos asor nyata di kamar anjeun, ngabantosan anjeun ngaleungitkeun masalah tina garing, sareng lebu.
    - Bumi Laras- Pilihan kalembaban anu tiasa dilebetkeun- Haturan / Mid / Low, sareng setélan humidify laras: 40% -75% sareng CO (humidifying tetep) .you tiasa milih modeu anu paling santai di karsa anjeun.
    - Kelembapan ganda: Bulao tiis sareng haneut dilereskeun, anjeun tiasa milih dumasar kana kersa anjeun. Halimun tiis mawa hawa nyegerkeun, sareng halimun anu ngabantuan ngabantosan tikoro garing sareng batuk dina usum usum.
    - Rarancang Friendly Panganggo: Kontrol touch digital sareng tampilan LED digital & kadali jauh, anu langkung saé, anjeun tiasa gampang nyetél sareng nyungkeun unit dina jarak 6 méter; 360 ° tozzle halimun dilereskeun pikeun arah anu béda; kalayan kotak aroma pikeun minyak penting pikeun nyiptakeun hawa seungit.
    - Sadayana nganggo: tank cai 7L, kapasitas ageung pikeun operasi waktos langkung lami, henteu peryogi ngarobih sering cai, anjeun tiasa nganggo 17 jam pisan dina kaayaan kacepetan.
    - Timer: setting jam 1-12 jam, otomatis pareum waktos waktos parantos réngsé, ulah nyimpangkeun sareng nyalametkeun tanaga.
    - Gampang dieusian sareng Gampang beberesih: Kalayan humidifiers tradisional, anjeun kedah nyandak bak kaluar tanki sareng nambihan cai. Henteu kedah ngalakukeun ayeuna kalayan top-ngeusian & tank portabel. Anjeun tiasa nambihan cai langsung ti luhur pisan. Sareng desain anu saé cocog pikeun bersih ogé, tangki sareng tilelep tiasa gampang dibéréskeun dina cai, unggal juru bakal beresih, jauh tina baktéri padumukan.
    - Modeu saré: Noise kirang ti 35dB sareng mareuman modeu bobo, anjeun tiasa nikmati wengi anu sepi sareng teu énténg.
    - Kasalametan anu terpercaya: Alarm sareng otomatis pareum pikeun kakurangan cai; Eureun-lirén nalika angkat tanki sacara acak.
    - Kardus demineralisasi éfisién luhur pikeun ngaluarkeun mineral tina cai (opsional);
    - Saran - Sertifikasi: CB, CE, GS, garansi kaamanan salami 12 sasih.

    DF-HU1100 (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tegangan (V) 220-240 ~ / 50Hz
    Taksi 100W
    Kamampuh hinaan 400ml / h (Max)
    Kapasitas Cai 7L
    Timer 1-12h
    Ribut ≤35dB
    Ukuran (mm) 267 * 286 * 327
    Ukuran GB (mm) 318 * 318 * 380
    Ukuran karton (mm) 638 * 322 * 400 / 2PCS
    NW / GW (kg) 2.33 / 7.14
    Ukuran kamar (m²) 30-45
    1 * 20'GP / 1 * 40'GP / 1 * 40'HQ (pcs) 688/1460/1548
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Saran Patali

    Tambih deui
    • Steamer Warm Mist Humidifier   DF-HU06091G1

      Humorifier Pancuran Hangat Steamer DF-HU06091G1

      * Fungsi - Kelembapan séhat: Humid Humid ...
    • Ultrasonic Cool Mist & Warm Mist  DF-HU28016

      Ultrasonis Sipil Beureum & Haneut Humbul DF-HU28016

      * Fungsi - Haturan épéktivitas lebaran: cai 4L ...
    • Hi efficiency Steamer Warm Mist Humidifier DF-HU0501B

      Hai efisiensi Steamer Haneut Mist Humidifier DF-H ...

      - Kelembapan séhat: Kelembapan Humidifier ...
    • Ultrasonic Cool & Warm Humidifier   DF-HU28010

      Ultrasonik Seueur & Haneut Humidifier DF-HU2 ...

      * Fungsional - Téknologi Halimis Ultrasonik: urang ...